Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni rositelji

Naš voditelj postao je otac! Otkrio spol i ime bebe

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/4
21.08.2020.
u 18:04

Riječ je o malenoj djevojčici kojoj su Mario i njegova partnerica Aleksandra Kramberger dali ime Marla.

Hrvatski voditelj i komičar Mario Petreković postao je otac! Vijest o rođenju prve bebe objavio je na Instagramu.

Riječ je o malenoj djevojčici kojoj su Mario i njegova partnerica Aleksandra Kramberger dali ime Marla.

"Napokon slobodna! Petak, 21.8.2020 stigao nam je najnoviji model budilice - Marla Petreković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati. Odoh dalje jesti" napisao je u svom stilu Petreković.

Foto: Instagram screenshot

 podsjetimo, Mario i Aleksandra u vezi su više od dvije godine, a prvi puta zajedno su se pojavili u javnosti u ožujku 2018. godine na premijeri filma "Comic Sans". Petrekovićeva odabranica inače je  iz Murske Subote, a u Zagreb je stigla kako bi završila studij stomatologije. Baš kao i Mario i Aleksandra je velika zaljubljenica adrenalinskih sportova što se može zaključiti po njezinom Facebook profilu. Prije Aleksandre, Petreković je godinama bio u vezi s Tenom Hasanefendić, kćeri Huseina Hasanefendića iz Parnog valjka.

Ključne riječi

Komentara 2

ZV
zvezdomor
19:50 21.08.2020.

a kaj vodi..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije