Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo je reagirala

Pratiteljica komentirala da Nikolina ima komplekse, ona joj odmah odgovorila

Foto: Instagram screenshot
1/7
21.08.2020.
u 17:06

Gotovo svakodnevno objavljuje fotke u zanimljivim kupaćim kostimima, te se čini da je već zaboravila na dramu koja joj se nedavno dogodila. Ipak, uz najnoviju fotku napisala je znakovitu poruku.

Voditeljica Nikolina Ristović još uvijek uživa na godišnjem odmoru u Hrvatskoj. Gotovo svakodnevno objavljuje fotke u zanimljivim kupaćim kostimima, te se čini da je već zaboravila na dramu koja joj se nedavno dogodila. Ipak, uz najnoviju fotku napisala je znakovitu poruku. 

Foto: Instagram screenshot

"Kad mi pričaju iza leđa, znam da sam korak ispred njih" napisala je Ristović.
Fotka je skupila brojne lajkove i komentare, ali jedna pratiteljica odlučila joj je uputiti kritiku.
Sve za šou, kompleksi, treba skrenuti pažnju na sebe", napsiala je. Nikolina joj je odmah spremno odgovorila: "Naravno, pravilo prvo".

Podsjetimo, Nikolina i njezina obitelj dvanaestog dana boravka u vili u Kaštelima, s 30. na 31. srpnja, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) u vrijednosti 65.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 5

ZV
zvezdomor
19:53 21.08.2020.

nikolinice severinice i ostale čule da turci režu višak k.... pa masovno pohrlile u tursku pokrajinu serviu da preberu šta je još ostalo

FA
fajlpz
06:59 22.08.2020.

Već šezdeseti put ponavljate ove brojeve.Je li vas to oni plaćaju?Zaboravili ste ogrlicu od kera od 139.923 evra,pokrivač za tijelo posle izlaska iz mora za 45.800 evra itd. Šta je vama,šta vudite u ogledalu?

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
17:33 21.08.2020.

Nikolina je uvijek trazila pravu ljubav i onda se poskliznula na bogatasa...koji peh...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije