Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nakon tragične smrti 19-mjesečne kćerkice, poznati sportaš suočava se s novim vijestima

Godinu dana nakon što su tragično izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline, bivši skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan ovih dana primili su novu vijest.
12. kolovoza 2019. u 20:09 2 komentara 22320 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/3

Prije godinu dana bili su najtužniji roditelji na svijetu jer im se utopila 19-mjesečna kćerkica Emeline. Ovih dana bivši skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan primili su vijest koja će im iznova promijeniti život.

ljetno fotkanje Ima skoro 50 godina i u badiću je neponovljiva: 'Ti rušiš zakone prirode'

- Dobit ćemo dva sina - rekao je Bode za USA today.

Tu vijest sretni roditelji su podijelili na društvenim mrežama, a Morgan se posebno prisjetila kako je bilo teško izgubiti kćer dok je bila trudna. Priznala je pomiješane osjećaje tuge i sreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Losing a child while pregnant was the most confusing experience of my life. The conflict of emotions from what was pure joy turned to guilt and terror overnight. How could I love this baby the way I loved Emmy? Was it okay to love this baby the way I loved Emmy? It felt like by loving my son, I was trying to replace her. The fear of birthing my son and what that meant .....a monumental step forward....proof that time continued without her when all I wanted was for time to stop. But let me say this....I couldn’t have been more wrong. Easton provided us an even closer bond to his sister. The moment I heard his cry, something sparked back alive in my soul. Hope. Love. I’m not sure. But in that moment, I knew I was Mom and my kids deserved the world from me. Everything was going to be okay. My joy and grief could coexist. Now, I can actually say with joy and excitement that we are expecting identical twin boys. From the day I met my husband, he has always said he wanted identical twin boys born on his birthday. We are due on the lucky day/angel number of 11/11 which is not far off from @millerbode Birthday of 10/12. From the beginning of this pregnancy, we knew Emmy had her hands in this miracle somehow.

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

- Sad s radošću mogu reći da očekujem dječake blizance. Otkako sam upoznala svog muža, znam da je oduvijek htio blizance rođene na njegov rođendan. Naši blizanci dolaze 11.11., što nije daleko od njegovog rođendana koji je 10.12. Od početka ove trudnoće znam da je Emmy nekako imala svoje prste u ovom čudu - napisala je Morgan, a na Bodea se nadovezala u izjavi i priznala da je oduvijek htjela dječake blizance.

počivao u miru U 48. godini preminuo glumac iz serije 'Walking Dead'

- Pitala sam Bodea misli li da ćemo ovaj put dobiti blizance, a on je rekao ne. Tad sam otišla na ultrazvuk i pokazalo se da nam dolaze blizanci - nadovezala se na Bodea.

- Blizanci! Jednojajčani blizanci. Ne mogu biti uzbuđeniji jer se širi prekrasna obitelj koju smo stvorili moja žena i ja. San se ostvaruje - napisao je Bode uzbuđeno.

Podsjetimo, prošle godine u srpnju Bode i Morgan izgubili su 19-mjesečnu djevojčicu koja se utopila u susjedovom bazenu.

- Utapanje je najčešći uzrok smrti u dobi od jedne do četiri godine. Pričamo o cijepljenju, sjedalicama u autu, organskoj hrani, vremenu pred ekranom, ali ne i o najvećem riziku za živote vaše djece - tihom ubojici. Potrebne su sekunde - napisala je tada.

jadan liam Otkriven razlog razvoda slavnog para: 'Osjeća se kao idiot'

Par ima 4-godišnjeg sina Nash Shana, a Miller je otac dvoje djece iz prijašnjih veza - sina Samuela (6) i kćeri Neesyn (11). Vjenčali su se 2012. godine.

 

NATEGNUTA TEZA
Englezi nisu bez razloga ostali u čudu kad su čuli da je Hrvatska bolja od njih
Osiguranje imovine
OSIGURANJE IMOVINE
Razgovor s vlasnikom oštećenog stana: Osiguranje imovine nije bačen novac
  • prajdali100:

    Bode je kao skijaš bio neustrašiv,kod njega je bilo " ili ili"! Život ga nije mazio i zato je zaslužio sreću i brojnu obitelj.Legenda.

  • sohnahoakasaa:

    Sretno gospođo i gospodine Miller. Nek Bog da vašoj obitelji još puno veselja i životne radosti.