Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počivao u miru

U 48. godini preminuo glumac iz serije 'Walking Dead'

Foto: Instagram
1/8
12.08.2019.
u 17:53

Nakon mnogobrojnih terapija koje su nisu imale željeni učinak, 48-godišnji Dango Nguyen preminuo je uslijed bitke s rakom.

Glumac Dango Nguyen koji je u "Živim mrtvacima" (eng. Walking Dead) imao ulogu čuvara glavnog negativca četvrte sezone Guvernera preminuo je u 48. godini života, piše Daily Mail.

Dango je bio vatrogasac 20 godina, a upravo je njegova vatrogasna jedinica iz Georgie bila prva koja je obavijestila o njegovoj smrti. Prije nego što se otisnuo u holivudsku industriju, bio je zapovjednik vatrogasca u Athens-Clarke, Georgiji.

- Jednom kad postanete vatrogasac, zauvijek ste dio naše obitelji. A Dango je bio vrlo poznat član naše obitelji - stoji u emotivnoj objavi na Facebook stranici postaje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon što se izložio tretmanu imunoterapije, njegova supruga Michelle je obavijestila javnost kako je cijeli pothvat imao suprotno djelovanje i da je Dango na kraju završio s teškom upalom pluća "jer je njegov imunološki sustav napao vlastite organe", stoji u objavi prije tragičnog ishoda u kojoj je dodala da se Dango bori kao nikada dosad.

Inače po završetku srednje škole trenirao je s legendarnim hrvačem Rob Van Damom.

Vatrogasna postaja u svojoj objavi prisjeća ga se kao osobu s velikom fizičkom i mentalnom snagom te vatrogasca koji je uvijek prvi izlazio na teren. U svom poslijednjem pozdravu izrazili su sućut njegovoj ženi Michelle, obitelji i prijateljima.

- Svi ćemo pamtiti njegov brzi duh, veliku energiju i neiscrpnu predanost. Svima nam je uzor Jaki Dango - stoji na kraju.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kodifan
18:00 12.08.2019.

rip

Avatar Kaladin
Kaladin
18:03 12.08.2019.

Već me herc strefio jer pomislih Daryl????? Neeeeee!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije