Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojio 500.000 kuna

Nakon Tomislavove pobjede uslijedile burne reakcije gledatelja: 'Produkcija je odigrala prljavo'

Foto: Nova TV
1/8
31.12.2020.
u 10:31

U finalu sedme sezone popularnog showa u troboju s Dorom i Princeom, Tomislav je izašao kao pobjednik osvojivši tako iznos od 500.000 kuna.

U uzbudljivoj završnici showa 'Farma, more i maslina' pobjedu je odnio Tomislav Pavlović. U finalu sedme sezone popularnog showa  u troboju s Dorom i Princeom, Tomislav je izašao kao pobjednik osvojivši tako iznos od 500.000 kuna. ''Kada je upala ta zadnja loptica, hvala Bogu, kao da mi je kamen pao sa srca, a tako isto sam i ja pao na onaj pod čisto da se zahvalim dragom Bogu i svim ljudima koji su navijali za mene. Osjetio sam tu njihovu podršku koja mi jako puno znači'' izjavio je Tomislav Pavlović nakon pobjede.

Foto: Nova TV

Odmah nakon finala uslijedile su reakcije gledatelja na službenoj Facebook stranici Farme, a komentari na Tomislavovu pobjedu su podijeljeni. Dok jedni smatraju da je Tomislav zasluženo osvojio 500.000 kn, bilo je i onih koji tvrde da je sve namješteno.

"Bravo", "Čestitke!", "Svaka čast", "Od prvog dana znam da ćeš biti pobjednik", "Sad uživaj u miru sa svojom dječicom", pisali su mu u komentarima.

"A nitko neće spomenuti da je produkcija Nove TV odigrala prljavo i dala Tomislavu drugu šansu,drugi nisu imali tu priliku,ali ništa čudno mi živimo u pokvarenoj državi", napisao je jedan od gledatelja. "Prljavo bi bilo da je izašao onako bez dvoboja, bez šanse samo zato jer su farmeri odlučili da je najveća prijetnja...", uzvratio mu je drugi.

Foto: Daniel Pavlić

Inače, u finalnom dvoboju superfinaliste dočekao je poligon u kojemu su najprije morali prepiliti dasku, a potom se s njom poslužiti kako bi prešli most sastavljen od konopa. Sa svakim prelaskom mogli su prenijeti po jednu lopticu, a pobjednika je odlučio finalni ručni poligon gdje se Tomislav pokazao kao farmer čeličnih živaca i mirne ruke te tako jedini uspio balansirajući sve tri loptice utjerati u pripadajuće rupice.  ''Čuo sam odmah izjavu od svog sina koji je rekao pobijedit ćeš tata i ta slika mi se stvorila prva pred očima. Sutra ću doći doma točno onako kako sam htio'' poručio je Tomislav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije