Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li opet biti zajedno?

Nakon susreta u Zagrebu i pomirenja, Hana Rodić je otputovala u Berlin i s Goranom Jurenecom otišla na večeru

Foto: Instagram
1/10
25.09.2021.
u 20:30

Susret u Zagrebu, a sada i u Berlinu naznaka je da su svom prijateljstvu dali novu šansu, a možda i svojoj ljubavnoj priči.

Nakon što je priznao da je njegova veza s Claudiom Luciom Pioch završila još u lipnju, Goran Jurenec je odlučio izgladiti nesuglasice s Hanom Rodić koju je ostavio zbog Claudije. Prije nekoliko dana svratio je do Zagreba, a bivši par snimljen je u zajedničkoj šetnji Samoborom i na inzistiranje obožavatelja oboje su na svojim društvenom mrežama ispričali detalje tog susreta.

- Hana i ja smo nakon svega što se desilo htjeli kao odrasli ljudi popričati. Bilo je tu puno toga što smo željeli riješiti. Kada smo se vidjeli, jako lijepo smo razgovarali, što nas je oboje ugodno iznenadilo. Rekao bih čak i predobro - napisao je Goran kojeg je publika upoznala u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" u kojem je Hana bila jedna od natjecateljica. Da je razgovor protekao jako dobro potvrđuje i činjenica da je Hana ovaj vikend otputovala u Berlin gdje Goran živi i podijelila je nekoliko Instagram storyja u kojima otkriva da je dobila buket ruža, ali nije naglasila od koga i pohvalila se da je bila na večeri s Goranom i njegovim prijateljima.

Foto: Instagram

Dvije godine Hana i Goran su bili zajedno i jedno vrijeme zajedno su živjeli u Berlinu, a ubrzo nakon Haninog povratka u Zagreb njihova veza došla je svom kraju kada je Hana otkrila da se Goran vratio svojoj bivšoj djevojci Claudiji. O tome je obavijestila svoje Instagram pratitelje i javno je govorila o tome kako se Claudia doselila Goranu dok su njih dvoje još uvijek bili u vezi. Njihovi statusi na društvenim mrežama nakon prekida stvorili su dojam da je puno toga ostalo pod upitnikom i djelovalo je kao da se više nikada neće pomiriti. Susret u Zagrebu, a sada i u Berlinu naznaka je da su svom prijateljstvu dali novu šansu, a možda i svojoj ljubavnoj priči.

VIDEO Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

 

Ključne riječi

Komentara 4

VR
vruljica
10:53 26.09.2021.

Napravila usne da izgledaju kao hemoroidi na anusu.

YE
Yeah
00:03 26.09.2021.

Gogica vise nema pravo glasa. Koja ga jace zgrabi, njezin je!

BE
bezvrijedanyugodinar
22:40 25.09.2021.

Ponzoruša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije