Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo iščekivani povratak

Nakon suprugove afere napokon se oglasila 'najtužnija žena na svijetu': Bilo mi je izuzetno teško

Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/6
12.07.2021.
u 23:30

Supruga princa Alberta od Monaca, princeza Charlene nakon dugog izbivanja iz javnosti odlučila je za južnoafrički Channel 24 progovoriti zbog čega je dugo bila odsutna.

Bivša olimpijska plivačica princeza Charlene od Monaca (43) mnoge je zabrinula svojim nepojavljivanjem u javnosti. Neki su nagađali da je u depresiji nakon smrti kralja Zulu Goodwilla Zwelithinija i kraljice Mantfombi Dlamini. Bilo je i priča kako je njezin suprug princ Albert od Monaca (63) drži kao taoca. 

Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell

Charlene je za južnoafrički Channel 24 priznala kako je razlog njezinog izbivanja bila teška infekcija uha, grla i nosa zbog koje se nije mogla vratiti u Monaco iz rodne Južne Afrike. Najviše ju je pogodilo što je propustila susret sa suprugom povodom njihove desete godišnjice braka.

'Jako mi nedostaju suprug i djeca. Ono što mi je bilo izuzetno teško bilo je kad mi je medicinski tim rekao da se ne mogu vratiti kući na 10. godišnjicu braka. Albert je moj kamen i snaga i bez njegove ljubavi i podrške ne bih mogla proći kroz ovo bolno vrijeme. Moji svakodnevni razgovori s Albertom i djecom neizmjerno mi pomažu podići raspoloženje, ali nedostaje mi biti s njima. Jedva čekam da se ponovno ujedinim s njima', rekla im je princeza.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Charlene je nedavno na svom Instagram profilu postavila video kojim svojem suprugu čestita 10. godišnjicu braka. U videu dugom minutu umontirani su svi njihovi važni trenutci. „Sretna ti godišnjica Alberte. Hvala ti što si me blagoslovio našom divnom djecom“, napisala je uz objavu te dodala emotikon srca.

Posjetimo, Albertova supruga dobila je titulu najtužnije princeze jer se u javnosti rijetko smijala i oči su joj uvijek izgledale kao da će svaki tren zaplakati. Mnogi su razlog njezinom takvom ponašanju pronalazili u brojnim aferama koje je Albert od Monaka imao i navodno se princeza bojala kako se njegov zavodnički duh neće smiriti u braku i zato je htjela pobjeći.

Princeza je u siječnju javnost iznenadila novim imidžom za koji mnogi smatraju da je njezina reakcija na novi sudski poziv njezinom suprugu za utvrđivanje očinstva. Charlene je odlučila izbrijati dio glave i pokazala je svoju novu punk frizuru nakon novih optužbi jedne Brazilke kako je 2005. godine ostala trudna s princom od Monaka.


VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

 

Komentara 2

BR
Branitelj2020
06:30 13.07.2021.

Žena je klasična sponzoruša. Udala se je za 20 godina straijeg muškarca koji šara okolo. To ide sa pozicijom. Nema se je što žaliti . VL bi mogao psati o zbiljnijim temama a ne ovakvm tračevima.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
02:46 13.07.2021.

"...mnoge je zabrinula svojim nepojavljivanjem u javnosti... neki su nagađali da je u depresiji nakon smrti kralja Zulu Goodwilla Zwelithinija i kraljice Mantfombi Dlamini"!? Ama nemojte me zasmijavati! Ali dobro, uspjeli ste... 😂🤣😂🤣😂...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije