Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liniju odražava treninzima

Beogradska glumica (65) pozirala u badiću i pokazala zavidnu liniju: Izgledate fantastično

Foto: Instagram
1/12
12.07.2021.
u 20:50

"Pravo je uźivanje kada poslije naporne godine odeš na odmor", napisala je uz fotke, no nije otkrila gdje se odmara.

Beogradska glumačka diva Mirjana Karanović (65) na svom Instagram profilu često objavljuje naporne treninge kojima održava svoju zavidnu liniju u sedmom desetljeću života, a rezultate je pokazala novom fotografijom u kupaćem kostimu.  Pozirala je u plavom jednodijelnom kupaćem kostimu na brodu. 

"Pravo je uźivanje kada poslije naporne godine odeš na odmor", napisala je uz fotke, no nije otkrila gdje se odmara. Obožavatelji su pohvalili njezin izgled i napisali: Izgledate fantastično.

Foto: Instagram

Liniju Mirjana održava napornim treninzima koje pokazuje svojim pratiteljima. 

Foto: Instagram

Mirjana je diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, a prvi profesionalni angažman ostvarila je 1980. U kazalištu je ostvarila više od 70 uloga, a igrala je u Jugoslavenskom dramskom kazalištu čiji je član bila od 1988. do 2001. godine. Prisutna je i na sceni Zvezdara teatra, Beogradskog dramskog kazališta, Kamernog teatra 55 , Bitef teatra i Hrvatskog narodnog kazališta u Rijeci. Od 1995. predaje glumu na Akademiji umjetnosti BK u Beogradu gdje je od 2009. i dekanica.

Na filmu je debitirala 1980. naslovnom ulogom u filmu Srđana Karanovića Petrijin venac, a svjetsku slavu stekla je ulogom majke u kultnom filmu Emira Kusturice 'Otac na službenom putu'. Surađivala s najvećim redateljima jugoslavenskog i srpskog filma.

VIDEO>>TikTokerica glumila scenu iz "Prijatelja" pa ju proglasili dvojnicom Jennifer Aniston

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije