Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Često su se družili

Igor Kojić više ne prati Severinu, ali na Instagramu prati njezinu poznatu prijateljicu

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/9
12.07.2021.
u 19:40

Bračni par odlučio je prekinuti prijateljstvo na Instagramu, a Kojić je na Instagramu počeo pratiti prijateljicu svoje supruge...

Severina i Igor Kojić prestali su pratiti jedno drugo na Instagramu, a suprug naše pjevačice nedavno je s ove društvene mreže izbrisao i njihove zajedničke fotografije. Ali na popisu ljudi koje još uvijek prati na Instagramu je i Iva Todorić, bliska prijateljica njegove supruge Severine. Na Instagramu se Ivin profil zove srculence. Nije poznato jesu li Iva i Severina i dalje bliske kao prije godinu dana, ali u vrijeme kada su bile nerazdvojne Iva je bila uzvanica na Severininom i Igorovom vjenčanju u Beogradu.

Foto: Instagram

S druge strane Severina je javno podržala Ivu u kampanji "Spasimo Agrokor zajedno" i tada je svoje pratitelje i obožavatelje pozvala da daju podršku radnicima Agrokora kako ne bi dobili otkaze. Zajedno su pjevačica i kći Ivice Todorića slavile rođendane i družile se, a sada već duže vrijeme nisu viđene zajedno, a ove godine izostala je i Severinina čestitka Ivi povodom rođendana, a dosad joj je svake godine čestitala na društvenim mrežama. Misterij je još uvijek i bračni status Severine i Igora i iako se već skoro godinu dana šuška o njihovom razvodu službene potvrde još uvijek nema.

Severina se sasvim posvetila borbi za skrbništvo nad sinom kojeg je dobila u vezi s poduzetnikom Milanom Popovićem, a Igor se posvetio svojoj karijeri nogometnog menadžera. Ovaj vikend igor je podijelio i fotografiju na kojoj je u društvu sa Zdravkom Mamićem s kojim se sreo u Mostaru i uz fotku objavio je poduži status u kojem je nahvalio Mamića i zahvalio mu na savjetima koje mu je dao prilikom ovog druženja koje je kako se kasnije ispostavilo bilo poslovnog karaktera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije