Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Nakon što su Dodo i Ana potvrdili vezu, ona otkrila detalje i ispričala kako je sve počelo

Foto: Instagram
1/13
08.12.2020.
u 10:58

Naime, nakon što su mnogi obožavatelji showa 'Život na vagi' u komentarima potaknuli sumnje da su Ana Žderić i Dominik Kračun u vezi, oni su to odlučili i potvrditi.

Dodo i Ana iz Života na vagi potvrdili su svoju vezu, a ona je sada odlučila otkriti i kako je sve počelo.

- Prvo smo se dopisivali preko Instagrama i pričali o 'Životu na vagi' nakon čega smo krenuli na kave i tako se počeli sve više družiti i razgovarati o svojim životima. Jako sam sretna što sam pronašla osobu sličnu sebi i što imam kraj sebe divnu osobu koja me u potpunosti razumije. Zaista je divan i poseban. Apsolutno smo jedno drugome podrška i jedno drugome motiv za nastaviti dalje sa zdravim načinom života. Nažalost, ne vježbamo još zajedno, radi obaveza i posla, ali imamo u planu krenuti jer zajedno smo jači - kazala je Ana za RTL.

Naime, nakon što su mnogi obožavatelji showa 'Život na vagi' u komentarima potaknuli sumnje da su Ana Žderić i Dominik Kračun u vezi, oni su to odlučili i potvrditi.  Ana je obajvila zajedničku fotografiju, te kratko citirala stihove domaće grupe 'Latino': "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve". Komentare su preplaile čestitke, a Ana je još dodala da je Dodo: 'njezin svijet'. 
Zajedničku fotku objavio je i Kračun koji je objasnio točno zašto se u Anu zaljubio. "Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potrebna da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši".

Podsjetimo, županjac Dominik Kračun Dodo (23) objavio je na Instagramu fotografiju s ovogodišnjeg finala, a Ana Žderić (23) natjecateljica iz prošle sezone, ostavila mu je dva zaljubljena emotikona. -  Preočiti ste, napisao im je trener Edin Edo Mehmedović, a Ana mu je na to odgovorila - "Misliš"? Nakon toga uslijedili su komentari Dodinih pratitelja koji su napisali kako misle da su njih dvoje u vezi. Dan prije finala ovogodišnjeg showa Ana je na Instagram Storyju objavila fotograiju na kojoj se drži za ruku s tajnovitim muškarcem.  - Nikome ni riječ, napisala je ispod te fotografije Ana.  Dominik je u "Život na vagi" ušao sa 162,6 kilograma, a nakon tri mjeseca u izolaciji i dva mjeseca boravka kod kuće, izgubio je čak 67,8 kilograma, odnosno 41,7 posto tjelesne mase. Višak kilograma stvarao mi je razne probleme, a ponajviše to da nemam djevojku. No s gubljenjem kilograma, povećalo mi se samopouzdanje i moram vam priznati da čim sam izašao iz kuće, našao sam pravu ljubav koju sam tražio do sada i jako sam sretan zbog toga, kazao je Dodo za RTL nakon izlaska iz showa. Ana Žderić bila je jedna od najmlađih natjecateljica  u "Životu na vagi". U RTL-ovom showu izgubila je više od 36 kilograma. U show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla je sa 103,3 kilograma. Nakon izlaska nastavila je sa zdravom prehranom, a pratitelje na Instagramu iznenadila je transformacijom, jer danas izgleda skroz drukčije. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marijanka
11:42 08.12.2020.

Svu srecu ovoga svijeta vam zelim.kad se hoce sve se moze.sve se moze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije