Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENTNI LJUBAVNI ŽIVOT

Nakon burne veze s 12 godina mlađim, naša bivša manekenka ponovno ljubi

Nina Morić
Foto: Instagram
1/11
03.07.2020.
u 12:26

Krajem lipnja zagrebačka manekenka s talijanskom adresom Nina Morić na svom je Instagram profilu počela objavljivati videosnimke s brokerom, ali mu nije otkrila identitet.

Bivša manekenka Nina Morić (43) izazvala je lavinu komentara nakon što se početkom godine vratila u zagrljaj bivšem suprugu Fabriziju Coroni (46). Doduše, ispostavilo se da je njihov odnos bio uređen isključivo zbog odgoja njihova 17-godišnja sina Carlosa koji je s njima u ožujku u Milanu slavio Fabrizijev rođendan. U duhu slavlja, Morić i Corona zagrljeni su plesali. Njihov sin već je talijanskim medijima rekao da bi volio da su mu majka i otac opet zajedno, ali nakon svih sudskih sporova, bivši supružnici odlučili su da je najbolje ustabiliti odnos te si biti međusobna podrška.

S njezinih društvenih mreža vidljivo je da se na ljubavnom planu razvija nova priča. Naime, čini se da je Amorova strelica ovog puta pogodila našu Ninu i da joj je namijenio još jednog Talijana. Ona je krajem lipnja počela objavljivati snimke s jednim brokerom kojem identitet nije otkrila, ali sve fotografije svjedoče da par uživa – u odmaranju i izmjenjivanju nježnosti. Nije izbjegla pitanja fanova koji su htjeli znati tko joj je novi dečko, a Nina je kratko prokomentirala da "nije iz svijeta showbizza i da ga to ne zanima".

Potom je objavila zajedničku fotografiju iz jednog sushi restorana u Milanu, a može se pretpostaviti kako je upravo on uslikao i fotku na kojoj Morić pozira u bazenu. Pohvalila se kako uskoro dolazi u Hrvatsku.

– Dolazim u Dubrovnik za nekoliko dana. Naša je obala najljepša na svijetu – komentirala je Nina. 

Nina Morić
1/9

Inače, Nina je uvijek punila novinske stupce zbog svojih ljubavnih izbora. Šira javnost upoznala ju je 1995. kada se pojavila u spotu "Tvoje tijelo" Tonyja Cetinskog i odmah nakon toga počela je graditi manekensku karijeru u Milanu i uskoro smo je gledali na modnim pistama na kojima je nosila revije Valentina, Cavallija, Versacea i mnogih drugih. Nina se tada preselila u Italiju, a uskoro ju je angažirao i Ricky Martin za svoj spot za pjesmu "Livin La Vida Loca" koji je prštao senzualnim scenama u kojima je Nina bila u prvom planu. Ubrzo su joj stigle i ponude za brojne voditeljske angažmane na televiziji, a tada se počeo i mijenjati njen izgled.
Nina odbija priznati da je posjećivala estetske kirurge i kaže da su filtri na društvenim mrežama krivac što na nekim fotografijama izgleda neprepoznatljivo

Iza nje su dva braka. Jedan s talijanskim fotografom Fabrizijem Coronom s kojom ima sina Carlosa koji živi s ocem. Borba za skrbništvo nad sinom Carlosom bilo je mučno za manekenku i voditeljicu i čak se pokušala ubiti kada je popila veću količinu tableta. Corona je proveo dvije i po godine u zatvoru jer je iznuđivao novac od  od nogometaša Juventusa, Davida Trezegueta.

Sljedeći brak joj je bio s poduzetnikom Massimilianom Dossijem s kojim je u braku izdržala dva mjeseca, a prije tajanstvenog brokera Morić je ljubila 12 godina mlađeg Luigija Maria Favolosa. Njega je optužila za obiteljsko nasilje te da joj je udario sina.

Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

 

Ključne riječi

Komentara 2

LU
LukasNola
16:07 04.07.2020.

Prije bi se za takve reklo da su kurbet'ne a sad su manekenke, influencerice...

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
15:01 03.07.2020.

s tom maščetinom more pokrit te svoje čubetine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije