Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA DIJAGNOZA

Nakon što je prije nekoliko dana završio u bolnici, potvrđeno je da je poznati glumac preminuo

Foto: Profimedia
1/4
21.01.2022.
u 17:00

Louie je prije nekoliko dana završio na liječenju u Las Vegasu nakon što je objavljeno da se bori s karcinomom. Kako je za strane medije potvrdio Andersonov glasnogovornik glumac je obolio od B-staničnog limfoma.

U 69. godini preminuo je glumac Louie Anderson. Vijest o smrti potvrdio je njegov glasnogovornik. 

Louie je prije nekoliko dana završio na liječenju u Las Vegasu nakon što je objavljeno da se bori s karcinomom. Kako je za strane medije potvrdio Andersonov glasnogovornik glumac je obolio od B-staničnog limfoma.  Tip raka koji je Louieju dijagnosticiran je najčešći tip ne-Hodgkinovog limfoma na svijetu i iako je agresivan oblik raka, smatra se potencijalno izlječivim.

Prošle godine Anderson je otkrio da je izgubio 40 kilograma zahvaljujući intermittent fasting dijeti.  - Shvatio sam to vrlo ozbiljno. Imam trenera. Vježbao sam. Plivao sam. Ovo je za mene bila doživotna borba: ovisnost o hrani. Naučio sam puno i osjećam se dobro. Više ne jedem kompulzivno kao prije i to je za mene bila velika stvar - rekao je Anderson koji je također prošao dva zahvata na srcu 2003. godine zbog nespecificiranog srčanog oboljenja.

Anderson je glumio Christine Baskets u seriji "Baskets" od 2016. do 2019. Također se pojavio u filmu "Coming 2 America" prošle godine.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:25 21.01.2022.

Cudi me da mu nisu jos prilijepili Covid. Bolnica bi dobila $10,000 premiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije