Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POLITIČARKA

Nakon što je objavljeno da ulazi u SDP Alka Vuica pozirala s petokrakom na glavi

Beograd: Alka Vuica na drugoj polufinalnoj večeri festivala "Pjesma za Euroviziju '22"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/10
29.04.2022.
u 17:48

- Za bolju zajedničku budućnost - poručila je pjevačica pokraj fotografije nekoliko dana poslije ulaska u zagrebačku organizaciju stranke

Nakon što je prije nekoliko dana obznanjeno kako se učlanila u zagrebački SDP, pjevačica Alka Vuica danas je na Instagramu pozirala s kapom na kojoj je bila zvijezda petokraka

- Za bolju zajedničku budućnost - poručila je pjevačica pokraj fotografije. 

Podsjetimo, Alkin ulazak u SDP objavljen je na Facebooku gradske organizacije ove stranke.

 - Alka Vuica naša nova članica!  Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu i članici - pisako je uz fotografiju na kojoj Alka pozira s pristupnicom SDP-u, a uz to su dodani hashtagovi #otkadtenema #sadteima #sdpzagreb. Alka je 2009. godine odlučila ući u politiku i tada je planirala izaći na predsjedničke izbore ide kao kandidatkinja Zelenih. 

- Moja popularnost daje mi poziciju s koje želim i moram progovoriti. Nedopustivo je da ovaj narod živi u siromaštvu, kopa po kontejnerima. Devedesetih smo se borili za tisućljetni san. Ostvarili smo samostalnost, dobili državu, zastavu, grb ali izgubili smo zemlju. Naš san se izgubio onog trenutka kad je počela rasprodaja zemlje. Ni jednom političaru ni jednoj stranci ovu zemlju nitko nije ostavio u naslijeđe. Ne mogu gledati mladost koja želi otići. Nitko ovdje ne vidi svoju budućnost. - izjavila nam je tada pjevačica i autorica brojnih hitova. Dva mjeseca kasnije, u studenom 2009. godine objavila je kako je povukla kandidaturu zbog nedovoljnog broja sakupljenih potpisa. Ispričala nam je tada kako su joj u Trogiru ukrali 835 glasova, a u Zadru oteli još 650. Zadarskim volonterima navodno su rekli da su ti glasovi prodani drugom kandidatu. Alka je otkrila kako su joj u zadnjim satima ponudili i glasove na "otkup". Bila je razočarana takvim razvojem događaja i zaključila: Demokracija je u Hrvatskoj privid vladavine naroda jer organizirane grupacije moći manipuliraju većinom utjecajem i novcem.

VIDEO: Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta slobode

Ključne riječi

Komentara 6

TR
Tribl3
18:14 29.04.2022.

sa petokrakom na celu pricas o demokraciji, samo u hrvatskoj

ZA
zagi101
18:32 29.04.2022.

mrš u Moskvu pa tam paradiraj sa petokrakom na crvenom trgu skup sa rašistima

AF
afer
17:58 29.04.2022.

Evo partnera Grbinu za zapjevati Čavoglave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije