Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Punk's not dead: IVANKA I MRLE

Gabi i Arsen našeg doba

29.04.2022.
u 20:45

Bez padova u karijeri, a s više nego dovoljno provokacije, invencije i imaginacije koja ih je davno pretvorila u pogonsko gorivo riječke i hrvatske alternativne scene, Let 3 i danas na koncertima pored strasti pokazuju poveliku količinu hrabrosti unutar sedatirane i previše pristojne domaće rock scene. Ukratko, "umjetničarenje" i programatski iskazi, pogonjeni sjajnom glazbom u koju spadaju i spomenuta kazališna gostovanja, prije su bili dosljedna strategija talentiranih ljudi nego samo scenski ekscesi nekadašnjih pankera.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:17 29.04.2022.

Gabi i Arsen su se ipak kupali. Ovi niti povremeno.

PO
pole
16:00 30.04.2022.

Gabi (koju je gurao Nomad, zašto ono, nema baš nekih talenata) i Arsen iz šešira tj fonda one gospođe iz HDS-a, dobili stan i život od grada Rijeke!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?