Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blisko surađivali

Nakon što je dobila otkaz, glumicu tuži asistent kojeg je zvala 'malim homoseksualcem'

Foto: Profimedia
1/4
17.08.2019.
u 07:00

Dunawayin bivši asistent Michael Rocha tuži glumicu tvrdeći da je dok je radio za nju bila verbalno nasilna.

Nevolje veremešne glumice Faye Dunaway ne prestaju. Nakon što je dobila otkaz, bivši asistent ju je optužio za verbalno nasilje.

Dunawayin bivši asistent Michael Rocha tuži glumicu tvrdeći da je dok je radio za nju bila verbalno nasilna. Zaposlila ga je produkcija predstave kako bi ju vozio, bavio se njezinim rasporedom i pomagao joj s organizacijom i uzimanjem lijekova. Radio je u njezinom stanu i žalio se da njegova šefica neprekidno urla na njega te ga pritom ponižava. Kaže da je njegovu seksualnost koristila kako bi ga ponizila. Rocha je homoseksualac.

Osim toga rekao je da je ljude koji su radili na predstavi konstantno ponižavala nazivajući ih 'malim gay ljudima', a njega 'malim homoseksualcem'

Podsjetimo, Dunaway je dobila otkaz iz Broadwayske predstave 'Tea at Five' o životu Katherine Hepburn. Trebala je igrati glavnu i jedinu ulogu.

Faye je, kako tvrde suradnici stvorila neugodnu atmosferu, te su se svi počeli bojati za svoju sigurnost. Glumica je ošamarila suradnicu, divljala i bacala stvarni na nju, razbijala ogledala...

- Tražila je da osoblje teatra na koljenima čisti njezinu garderobu - kažu suradnici i dodaju: - Dunaway je na vlasuljarku bacala češljeve, kutije s ukosnicama, a počupala je i sijede vlasi iz perike jer je mislila da će glumiti mlađu verziju Hepburn.

Nekoliko minuta prije početka predstave, 10. srpnja sve je kompletno otkazano jer je Faye nakon fizičkog napada na suradnicu imala potpuni slom i počela psovati kolege. Da je sve ovo istina potvrdili su producenti predstave koji su joj uručili otkaz.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije