Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon sigurna

Nakon dvije djevojčice i pobačaja, glumica ponovno sretna i to ne skriva!

Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL
1/6
08.08.2019.
u 14:41

Glumica je prije imala pobačaj zbog rizičnih godina u kojima je ostala trudna.

Glumica Milla Jovovich na društvenim je mrežama objavila sretnu vijest!

Na fotografiji koju je objavila ova 44-godišnja glumica pozira u crnoj uskoj haljini i drži se za svoj trudnički trbušćić. Za lijepu glumicu ovo će biti treće dijete, uz 11-godišnju Evu Gabo i četverogodišnju Dashielu Edan, a uzbuđenje zbog dolaska djeteta ne skriva.

Nakon brojnih odlazaka doktoru i neizvjesnosti trudnoće, Milla je otkrila i da se radi o još jednoj djevojčici. Ipak, otkrila je razlog zašto osim veselja osjeća i strah.

Foto: Instagram screenshot

- Zbog mojih godina i gubitka posljednje bebe, nisam se htjela prebrzo vezati za ovo dijete - priznala je Milla. Naime, glumica je prije imala pobačaj zbog rizičnih godina u kojima je ostala trudna. Zato se ovoga puta nisu htjeli hvaliti lijepim vijestima prije nego budu sigurni u mogućnost iznošenja trudnoće. Priznala je da joj je pobačaj bio jedno od najgorih iskustava u životu.

Milla je u braku s deset godina starijim filmskim redateljem, Paulom W. S. Andersonom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije