Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme leti

Holivudska glumica objavila neprepoznatljive fotke iz mladosti prije filera i botoksa

Foto: Ian Vogler/Press Association/PIXSELL
1/6
10.08.2019.
u 11:40

Glumica je velika ljubiteljica životinja, a u posebnom stilu je odlučila proslaviti Međunarodni dan mačaka.

- Uvijek sam obožavala mačke, a danas obožavam i mačke i pse. Slavim Međunarodni dan mačaka s prisjećanjem na neke od mačaka s kojima sam odrasla: Priscilla, Chauncy i Gregory - napisala je Nicole Kidman u Instagram objavi s tri fotografije iz mladosti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U poslijednje vrijeme mnogi pratitelji uspoređuju njezin izgled iz prijašnjih razdbolja, kada je glumica imala manje izražene bore i ostatke 'peglanja' lica. Nedavno je održala "masterclass" na kojem je znatiželjnike podučavala glumi i pritom otkrila zbog čega izgleda pretjerano mladoliko.

Ova 52-godišnjakinja često je negirala da je bila na nekakvim estetskim zahvatima i korekcijama. 

– Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim se samo kremom za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu reći – rekla je u jednom intervjuu za Marie Claire. Nekoliko godina poslije ipak je shvatila da od budnih očiju obožavatelja ne može baš sve sakriti, pa je u intervjuu za jedan njemački magazin rekla je kako je isprobala botoks, no nije joj se svidio konačni rezultat.

Glumica je u sretnom braku s Keithom Urbanom, s kojim je proslavila 13. godišnjicu. Nicole i Keith imaju dvije kćeri, a Nicole ima i dvoje djece koje je posvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much life together. Sister love. Love you Ant 🐜❤️ xx

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

- Upravo sam nabavila ruksak za mačke. Jeste li ih vidjeli, one ruksake u koje ih možete staviti, a imaju prozor kroz koji mogu i proviriti? Moje mačke ne mogu dočekati da uskoče u to - rekla je Nicole za časopis You.

Podsjetimo, bivši suprug Nicole Kidman glumac Tom Cruise natjerao je djecu da prestanu komunicirati s Nicole nakon njihovog razvoda 2001. godine, tvrdila je bivša članica Scijentologije Sam Domingo.

- Djeca Toma Cruisea nisu imala pravo na izbor škole, niti su imala pravo odlučiti hoće li ostati u kontaktu s majkom - kaže Domingo. 

Otkrila je i koji je stvarni stav crkve o glumici: - Nažalost neće moći spasiti Nicole u ovom životu, no srećom, ona će umrijeti i moći će je spasiti u drugom životu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije