Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča Ivane i Domagoja

Nakon rođenja sina odrekla se titule Kraljice Hrvatske, a supruga je upoznala u noćnom klubu prije 10 godina

Foto: Instagram
1/10
23.12.2022.
u 07:00

Domagoj Vida Ivanu je upoznao u jednom noćnom klubu 2012., a sudbonosno ''da'' izrekli su četiri godine kasnije u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina kada je Ivana zablistala bajkovitoj bijeloj vjenčanici s dugim velom, a slavlju su se pridružili brojni Vidini suigrači. Nakon crkvene ceremonije, svadbeno slavlje nastavlja se u luksuznom istarskom hotelu.

Stoper Domagoj Vida pravi je veselja koji nikada nije skrivao svoju bećarsku stranu. Iako na ovogodišnjem prvenstvu nije našao mjesto u početnom sastavu neizostavan je dio naše reprezentacije koji svojom energijom bodri momke na terenu, a njegova najveća podrška su su supruga Ivana i sinčić David koji je stigao kao kruna njihove ljubavi. Isprva su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj nogomet igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu.

Domagoj je Ivanu upoznao u jednom noćnom klubu 2012., a sudbonosno ''da'' izrekli su četiri godine kasnije u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina kada je Ivana zablistala bajkovitoj bijeloj vjenčanici s dugim velom, a slavlju su se pridružili brojni Vidini suigrači. Nakon crkvene ceremonije, svadbeno slavlje nastavlja se u luksuznom istarskom hotelu.

Foto: Storypress

Prije udaje za nogometaša, Ivana je studirala na ekonomskom fakultetu i gradila uspješnu manekensku karijeru, a na izborima ljepote osvojila je čak četiri lente: ''Prva pratilja Miss Hercegovine'', ''Miss turizma Hrvatske', ''Prva pratilja Miss Dalmacije'' i 'Kraljica Hrvatske'' koje se odrekla nakon rođenja sina Davida kako bi se posvetila obitelji.

-Titule 'Kraljice' sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam- otkrila je u jednom od rijetkih intervjua Ivana koja je u javnosti poznata i po tome da ''nema dlake na jeziku''. 

VIDEO Ivana Knoll otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice 

 

Komentara 23

ZA
zagabria8
09:59 23.12.2022.

Vida je ljudina a suprugu neću komentirati. Neka im je sa srećom

VA
vadis1
13:19 23.12.2022.

Sve manekenke se zaljubljuju u nogometase. Koje li slucajnosti!?

HR
Hrvatka
14:11 23.12.2022.

Vecina zena nogometasa je na isti kalup. Umjetne usne, umjetne cice, i tko zna sto jos. Da ih zamijene, ne bi ni primijetili. I sve se one odricu...najvise rada, jer imaju spremacice, dadilje itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije