Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV

Nakon razvoda od supruga HRT-ova voditeljica u vezi je sa splitskim inženjerom

Foto: Instagram
1/7
17.01.2022.
u 09:22

Jelena Glišić u vezi je s nekoliko godina mlađim splitskim inženjerom Antom Borovinom. Zaljubljeni par krajem prosinca često se mogao vidjeti u gradu podno Marjana, a Splićanin je zaposlen u obiteljskoj tvrtki

Nakon što se lani rastala od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića, bivša Miss Universe Hrvatske i HRT-ova voditeljica Jelena Glišić (35) ponovno ljubi. Kako doznaje RTL, Glišić je u vezi s nekoliko godina mlađim splitskim inženjerom građevine Antom Borovinom.  Zaljubljeni par krajem prosinca često se mogao vidjeti u gradu podno Marjana, a Splićanin je zaposlen u obiteljskoj tvrtki.

Podsjetimo, Glišić je sredinom prošle godine objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali. 

– Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka – pojasnila je tada te dodala da je krivac za njihov razvod život na dvije adrese. 

Inače, televizijska voditeljica i poduzetnik svoju su ljubavnu priču, koja je trajala sedam godina, započeli u rodnom Lošinju, a u braku su bili tri godine. Glišić, koja je 2005. godine odnijela laskavu titulu Miss Universe, radi na HRT-ovim emisijama ''Loto'', ''Auto Market'' i ''Klub 7''.

Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

 

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar comparator
comparator
09:47 17.01.2022.

Pa naravno da se je zaljubila u sasvim običnog čovjeka . Što bi ljudi rekli recimo kad bi se zaljubila u nekog bogatog ?

KA
Kakodane
09:34 17.01.2022.

Poduzetnikom. Ljubav na prvi pogled.

PA
pavlov
10:33 17.01.2022.

Mala Prečanka samo se u "kontroverzne poduzetnike" zaljubljuje!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije