Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljede glave

Nakon prometne nesreće javio se Čavajda: Najbitnije je da sam živ

mislav čavajda (1)
Foto: slavko midžor/pixsell
1/8
19.09.2019.
u 12:03

Na glumca je u Jurjevskoj ulici naletio automobil i zadobio je lakše ozljede glave.

Glumac Mislav Čavajda u utorak navečer stradao je u prometnoj nesreći kada je na njega u Jurjevskoj ulici naletio automobil marke Ford Focus. U nesreći je zadobio lakše ozljede glave i pomoć mu je pružena u KBC-u Sestara milosrdnica. 

– Dragi ljudi,ono najbitnije... živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala vam svima na brizi!!! – napisao je jučer 38-godišnji glumac na svojem Facebook profilu.

Foto: Facebook/RTL

Vijest da je imao prometnu u javnost je stigla nakon što je Hrvatsko narodno kazalište na svojim internetskim stranicama obavijestilo kako se premijera Antigone otkazuje zbog ozljede glavnog glumca Mislava Čavajde.

Premijera Antigone Slavoja Žižeka u režiji Angele Richter trebala se održati sutra, a sada je planirani datum premijere 19. listopada. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije