Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup komad nakita

Nakon optužbi za photoshop svi su se raspisali o prstenu koji je Meghan dobila od misterioznog prijatelja

Foto: PA/Pixsell
1/7
19.09.2021.
u 20:30

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) pojavili su se na naslovnici časopisa Time, a nakon optužbi za photoshop britanski mediji raspisali su se o prstenu koji ona nosila, ali oni su demantirali da je riječ o prstenu vrijednom 62.000 dolara koji su na poklon dobili od  prijatelja

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) pojavili su se na naslovnici časopisa Time, a nakon optužbi za photoshop britanski mediji raspisali su se o prstenu koji ona nosila, ali oni su demantirali da je riječ o prstenu vrijednom 62.000 dolara koji su na poklon dobili od  prijatelja.

Sporni komad nakita identičan je onome koji je Meghan nosila u listopadu prošle godine, također na fotografiranju za Time, a tada su američki mediji pisali da se radi o posebnom prstenu koji je za nju napravila poznata američka dizajnerica nakita Lorraine Schwartz koja je prsten izradila od dijamanta koji su Meghan i Harry dobili na poklon od misterioznog prijatelja s Bliskog istoka.

Prema izračunu koji je napravio britanski Daily Mail, Meghan je na sebi imala nakit u vrijednosti od čak 384.000 dolara, a samo zaručnički prsten vrijedi nekoliko desetaka tisuća dolara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TIME (@time)

Podsjetimo, princ Harry i Meghan Markle dospjeli su na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu prema magazinu Time za ovu godinu, a par je zasjao i na naslovnici novog broja magazina. Magazin je objavio i "previše sjajnu, retuširanu naslovnicu" koja  prikazuje princa Harryja kako naslonjen sjedi na zidić ispred njihove kuće u Kaliforniji. Harry se također naslonio i za jedno rame obuhvatio suprugu Meghan koja cijela u bijelom stoji ispred njega. 

Par je prošle godine napustio kraljevske dužnosti kada su se iz Velike Britanije preselili u Kaliforniju, a Meghan je istaknula kako su ona i princ počašćeni što se nalaze na jednoj od sedam svjetskih naslovnica napravljenih u čast odabranih.

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije