Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva objava

Nakon niza nedaća Doris Pinčić poručila: 'Varalica misli da svi varaju, lažov da svi lažu'

Foto: Instagram
1/9
03.10.2020.
u 10:00

Je li riječ o citatu koji je upućen nekome posebno ili joj se jednostavno svidjela ova životna mudrost te ju je odlučila podijeliti s obožavateljima za sad nije poznato.

Nakon što se obožavateljima javila iz jedne zagrebačke poliklinike i poželjela im 'Dobro jutro' uz fotografiju na kojoj joj je ruka i dalje imobilizirana Doris Pinčić Rogoznica na svom je Instagram Storyju podijelila zanimljiv citat.

1/10

"Varalica misli da svi varaju, lažov da svi lažu, loš da su svi loši, a dobar da su svi dobri. Svatko kreće od sebe", glasi u poruci uz koju je dodala gif 'Cool'. Je li riječ o citatu koji je upućen nekome posebno ili joj se jednostavno svidjela ova životna mudrost te ju je odlučila podijeliti s obožavateljima za sad nije poznato.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Doris je nedavno zabrinula pratitelje nakon što se s nogama punim ogrebotina i modrica pojavila u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Kanije je otkriveno da je pala s motora tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Tada je poručila svojim obožavateljima: "malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu."

Prije nekoliko dana voditeljica je snimala na Ižu novi video za svoj projekt Kuhinja babe Eve i podijelila je fotografiju na kojoj vozi motor marke Tomos i ubrzo je napisala na Instagramu i ovu rečenicu: Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem. Za Doris je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. Nakon što su fotografije njezinih ozljeda dospjele u javnost brojni obožavatelji voditeljici su poželjeli brz oporavak.

 

 

Komentara 7

PA
Pajo
10:50 03.10.2020.

Ja polazim od sebe. Kad god sam nesto nekom dao, dobio bih nesto i za uzvrat. Znaci da je Doris nekom u VL dala i dobiva clanke svaki dan za uzvrat. Nisam zao. Posao sam od sebe po Dorisinom savjetuu i koristio silogizam.

MM
Marljivi mrav
10:34 03.10.2020.

Da Doris ti si divna i savršena. Što više i hižicu si bez kredita priskrbila. Bravo! Sposobna i lijepa... odma bi te ženio!!! ✌😉✌

DU
Deleted user
10:16 03.10.2020.

"Tko rano rani-sâm u nju upada"! ☝️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije