Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASJALA U EMISIJI

Nakon kritika na račun izgleda Doris je dobila novu stilisticu, gledatelji je ponovno obasuli komentarima

Doris Pinčić i Davor Meštrović
Foto: HRT/Facebook
1/8
18.01.2021.
u 20:19

Kako su nam potvrdili s HRT-a, nova stilistica emisije "Dobro jutro, Hrvatska" je njihova dugogodišnja stilistica Nataša Svekler, koja je dosad radila na showovima kao što su “Voice”, “Zvijezde pjevaju” i “Ples sa zvijezdama”. Ona će odsad voditi brigu o izgledu svih voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska"

Nakon nekoliko prigovora na račun njenog izgleda HRT-ova voditeljica Doris Pinčić jutros na službenim stranicama emisije "Dobro jutro, Hrvatska" dobila same pohvale za svoj izgled. 

- Doris ..predivna si sad će valjda tim zlim duhovima biti srce na mjestu, napisala je jedna korisnica Facebooka. Doris je u današnjoj emisiji obukla decentnu crvenu haljinu i štikle boje kože, a izgled je upotpunila i sređena frizura s isfeniranim uvojcima.

Kako su nam potvrdili s HRT-a, nova stilistica emisije "Dobro jutro, Hrvatska" je njihova dugogodišnja stilistica Nataša Svekler, koja je dosad radila na showovima kao što su “Voice”, “Zvijezde pjevaju” i “Ples sa zvijezdama”. Ona će odsad voditi brigu o izgledu svih voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska", a na to su se očigledno odlučili ponukani kritikima na izgled Doris Pinčić. 

Podsjetimo, o njezinoj frizuri,  izgledu i odjevnim kombinacijama koje nosi u emisiji gledatelji često raspravljaju na Facebooku, a isto se dogodilo i prije dva tjedna kad je emisiju vodila s kolegom Ognjenom Golubićem. Doris je na set stigla u plisiranoj midi suknji, crnoj majici, a kosu je svezala u rep.

"Bože sačuvaj ove Doris... Njene frizure i stajlinga.. Ajme.. Ne gledam ''Dobro jutro, Hrvatska'' kad ona vodi, ali jutros sam pogledala minutu dok sam tražila druge programe".

"Doris, molim te promjeni frizuru.....Tko te savjetuje za to... Loše... Inače sve ostalo super", nadovezala se druga gledateljica. 

 

Ključne riječi

Komentara 17

RI
rikavac
22:58 18.01.2021.

Naporni ste više sa Doris kome je ona toliko bitna. Još je samo stavite na poštansku Markicu.

DU
Deleted user
21:12 18.01.2021.

Poruka voditeljima i reporterima: samo što manje "evo", "evo ga", i "eto". Hvala.

MR
mrkvax
07:55 19.01.2021.

Naravno da stilistica ne valja ako se ne zove Nataša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije