Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao iz zvjezdanih staza

Ella pokazala kako izgleda nakon posljednjeg estetskog tretmana, fotke su iznenađujuće

Foto: Instagram screenshot
1/11
18.01.2021.
u 16:15

Ella je objavila video na kojem je potpuno natečena nakon tretmana , te pratiteljima poručila da izgleda kao lik iz Zvjezdanih staza, no da će splasnuti već idući dan.

Kao i mnoge druge poznate osobe u Hrvatskoj, ali i u svijetu i Ella Dvornik podvrgnula se jednom od najpopularnijih estetskih tretmana. Riječ je o 'vampirskom face liftingu'

Foto: Instagram screenshot

Ella je objavila video na kojem je potpuno natečena nakon tretmana , te pratiteljima poručila da izgleda kao lik iz Zvjezdanih staza, no da će splasnuti već idući dan. 

Foto: Instagram screenshot

Influencerica je kao i svake godine objavljivala videe na YouTubeu u kojima pokazuje kako joj izgleda svakodnevni život do Božića. To je serija videa pod nazivom 'Vlogmas' koja je popularna u cijelom svijetu, te trend svake godine. U videima Ella često govori o situaciji u obitelji i suživotu s mamom Danijelom koja im se uselila u stan(nakon potresa se ipak vratila na Brač), suprugom Charlesom te njihove dvije djevojčice, Bali i Lumi. 

U jednom videu koji je objavila pokazala je kako izgleda odlazak na estetske korekcije. Naime, odlučila je staviti botox u čelo i popraviti nepravilnosti na usnama te ih povećati filerima.  Na početku je upozorila gledatelje koji smatraju da estetske korekcije nisu potrebne da ovaj video preskoče, a osvrnula se i na negativne komentare koje je dobila od drugih žena koje su protivnice takvih zahvata na licu ili tijelu. Komentirala je kako je ona nestrpljiva i ne želi čekati da vidi rezultate  koje nekima možda daju pravilna prehrana, joga za lice ili jednostavno imaju dobru genetiku. Zato je odlučila napraviti nekoliko malih korekcija i sve pokazati pred kamerom. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
16:55 18.01.2021.

Bitno je krenut. Za cca 20 god desegnut ce ideal Donatelle Versace.

Avatar Warded
Warded
17:29 18.01.2021.

Misli da ima lošu genetiku?! Sve što imaš zaradila si na račun te "loše genetike".

BU
Bubreg2020
19:34 18.01.2021.

Kakvu školu ima ova osoba koju svi reklamiraju i koja bi trebala biti uzor mladim Hrvaticama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije