Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvat ju je uništio

Nakon ispovijesti Linde Evangeliste o zahvatu koji joj je deformirao lice podršku su joj pružile brojne kolegice

Foto: DPA/Pixsell
1/6
25.09.2021.
u 16:23

-Ostavljena sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva- napisala je Linda u iskrenoj objavi na Instagramu, a podršku su joj pružile brojne slavne kolegice- Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer i Helena Christensen, koje je uz Christy Turlington i Elle Macpherson, 1996. godine časopis Times okrunio kao 'legende modne piste' i definirao generacijom modela.

Linda Evangelista (56) slovila je za jednu od najljepših žena svijeta, krasila je brojne naslovnice svjetskih magazina, pojavila se u spotu Georgea Michaela te je bila zaštitno lice modnih kampanja, a onda se sve rjeđe počela pojavljivati u javnosti. Rijetke fotografije koje su objavljene pokazale su veliku promjenu na njezinom licu, a sada je nakon pet godina šutnje podijelila svoje iskustvo.

Naime, Linda je otkrila kako je rutinski zahvat CoolSculpting koji smanjuje masnoće trajno deformirao lice te je zbog toga pala u depresiju, a izgubila je i brojne angažmane zbog čega je ostala bez sredstava za život. Evangelista je protiv tvrtke Zeltiq Aesthetics podnijela sudsku tužbu gdje je navela brojne angažmane od kojih je morala odustati, a među njima je među ostalim ponovno okupljanje supermodela 90-ih Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helene Christensen, Carle Bruni i Claudije Schiffer na reviji poznate talijanske modne kuće Versace. Zbog ozljeda i unakaženosti, po nalogu tvrtke podvrgnula se višestrukim invazivnim zahvatima i operacijama kako bi pokušala ispraviti nastalu štetu, no bezuspješno. 

Foto: PA/Pixsell

-Odlučila na veliki korak, želeći ispraviti sve krivo, otkriti što sam sve prošla i držala samo za sebe više od pet godina. Svim mojim pratiteljima  koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih kolegica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspješne, razlog se krije u tome što me Zeltiqov tretman CoolSculpting brutalno uništio, i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano. Umjesto da je smanjio moje masne stanice, on ih je povećao i ostavio me trajno deformiranu, čak i nakon što sam se podvrgnula dvjema bolnim, ali neuspješnim operacijama. Ostavljena sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva- napisala je Linda u iskrenoj objavi na Instagramu, a podršku su joj pružile brojne slavne kolegice- Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer i Helena Christensen, koje je uz Christy Turlington i Elle Macpherson, 1996. godine časopis Times okrunio kao 'legende modne piste' i definirao generacijom modela.

- Trebala bi mi ogromna hrabrost i snaga da napišem ove riječi. Iskreno mogu reći da sam briznula u plač čitajući ovo. Ne samo zato što sam u svom srcu znala da nekako u tišini prolaziš kroz nešto duboko osobno i uznemirujuće, već i zato što sam mislila na sve ožiljke koje život ostavlja na svima nama, bilo fizičke ili emocionalne, i koliko dugo patimo, uglavnom u tišini i sami. Toliko je važno i lijepo kad netko izađe iz sjene i bude brutalno iskren i stvaran. Hvala ti na tvojoj vanjskoj i unutarnjoj ljepoti, napisala joj je Helena Christiansen. 

-Divim se tvojoj hrabrosti i snazi da podijeliš to iskustvo i da više ne budeš taoc svega. Znaš da te volim. Svi te volimo- napisala joj je Naomi.

-Linda tvoja snaga i nepokolebljivost uvijek će biti prepoznate. Ikona si! Bravo- dodala je Cindy, a javili su se i brojni dizajneri i poznate osobe poput glumca Lukea Evansa, dizajnera Marca Jacobsa i Jeremyja Scotta i mlađih kolegica.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije