Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikih 13

Slavlje u obitelji Marijane Mikulić: 'To se više ni grliti ni ljubiti ne da'

Foto: Instagram
1/9
18.01.2022.
u 08:00

Hrvatska glumica Marijana Mikulić (40) na društvenim je mrežama podijelila fotografije s proslave rođendana najstarijeg sina Ivana

Hrvatska glumica Marijana Mikulić (40) na društvenim je mrežama podijelila fotografije s proslave rođendana najstarijeg sina Ivana.

"Godina ko dan, dan ko godina. Ko da nikad beba bio nije, a ko da sam ga jučer rodila. A danas postao tinejdžer. Velikih 13🥳🥳🥳. Grande opening TEEN godina poželio je obilježiti sa svojom najužom ekipom, spektakularnom proslavom od 4.5 sata na the mjestu za proslave 🥳. To se više ni grlit ni ljubit ne da, pa sam jedva iskamčila par fotki, i doslovno ukrala jedan poljubac 🥰 Da si mi vazda sretan, zdrav i tako zaigran! Ljubi ga majka🎂🎉💙", napisala je glumica uz nekoliko veselih fotografija, a brojni pratitelji uputili su čestitke u komentarima.

"Sretan rođendan", "Sve najbolje", "Sretno tinejdžeru", "Živ, zdrav i sretan bio", "Sretan", "Sve najbolje za ročkas", "Lijep na mamu", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, glumica uz Ivana ima još dva sina: Jakova i Andriju, a na društvenim mrežama često otkriva kako provode zajedničko vrijeme. Marijana je u braku s Josipom Mikulićem, inače pročelnikom katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Marijana je prošle godine na Instagramu otvoreno progovorila o poteškoćama u razvoju i govoru s kojima se bori njezin sin Jakov. Tada je otkrila da Jakov ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime. Dodala je u travnju i da bi joj sin trebao ići na terapiju, ali prema uputama tek za šest do devet mjeseci kad će imati tri godine. Zbog svega je rekla da će ga naručiti na privatne terapije, a nakon nekoliko mjeseci na Instagramu se pohvalila kako polako, ali sigurno napreduje, a nedavno je objavila da dječak napreduje još više i da je uspio izgovoriti rečenicu s tri riječi.

VIDEO>>> Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine: Glasanje počinje danas!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar najbolji13
najbolji13
08:12 18.01.2022.

koga to zanima?smatram da facebook treba naplacivati neka plati promociju

HU
Humbleandhonest
08:59 19.01.2022.

To? Bit će zato jer je dijete imenica srednjeg roda. Super neki jezični izričaj. Baš je cool mama ova instagram žena s vezom u Večernjem pa svako malo članak o njojzi s instagramskom objavom. Neka... Zato i znam da postoji, jer ima vezu u večernjem. Nikad inače čuo ni vidio, ali vjerujem na riječ da je glumica. Isti slučaj kao i ona supruga Tarika F. na Tportalu. Svako malo tamo članak o njoj. Mislim, ne o njezinom poslu ili nekom društveno korisnom radu, nego o tome kako je oduševila izgledom. Veza ti je sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije