Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 12 i pol godina

Odlazak poznatih lica s radija! Nakon Kolar otkaz dala i Zlata Mück: 'Vrijeme je da se krene'

Foto: Instagram
1/7
09.11.2020.
u 12:40

Zlata je o otkazu obavijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama te potvrdila da nakon 12 godina odlazi.

Nakon što je Barbara Kolar prošli tjedan otkrila da odlazi s Antene Zagreb, od kolega na tom radiju oprostila se i voditeljica Zlata Mück Sušec. Zlata je o otkazu obavijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama te potvrdila da nakon 12 godina odlazi.

"Odoh i ja... Nakon uzbudljivih 12.5 godina vrijeme je da se krene. Bilo nam je lijepo i zabavno, puno smo se smijali, radili, malo i plakali, snimali, pjevali, učili, tresli se (od straha i treme 2008., od potresa 2020.), grlili se (dok se to još smjelo, a malo i kad se nije smjelo)... Bila je čast biti dio prvog formatiranog radija u Hrvatskoj. Učiti što je radio i kakav može biti. I koliko je sve lakše kad radiš s kolegama koji su zapravo prijatelji. Vrijeme je za neke nove izazove i, napokon, neradne vikende", napisala je Mück Sušec.
Podsjetimo,  omiljena radijska voditeljica Barbara Kolar krajem prošlog tjedna najavila je da odlazi s radijske postaje Antena Zagreb nakon dugih 12 godina. Vijest o njezinu odlasku rastužila je brojne pratitelje i slušatelje koji od danas imaju prilike uživati u programu uz pjevačicu i glumicu Manuelu Svorcan. Mlada Puležanka svoj novi angažman otkrila je na društvenim mrežama.

"IMAM TREMU! Slušamo se od 17 do 21 na Antena Zagreb i tako svaki radni dan! Woooohoooooo! Sretna kao malo prase! Ante Plećaš, ti preuzimaš ako padnem u nesvijest!" poručila je Manuela putem svog Instagrama.

Kolar je mnoge iznenadila odlukom da napušta Antenu, a tada nam je otkrila i koji je razlog njezina odlaska. – Nije nikakav specijalan razlog. Kad sam bila mlađa, mislila sam da ću svakih pet do deset godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali osim što sam završila jedan fakultet i cijeli život bavim se nečim drugim, nisam baš u životu napravila mnogo promjena. No, mislim da je nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki ''rebranding'' okrenut puno mlađoj publici, shodno da možda i ja nekako malo promijenim eter – kazala je Barbara i dodala da se ne misli odreći radija te da će se nakon neke pauze vratiti, ali da ne može još reći gdje.

Svoj odlazak je najavila na Instagramu, a dobila je gomilu pozitivnih komentara slušatelja i obožavatelja. "Kraj jedne ere. Budući da sam 14. 5. 2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili mnogo više od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima", napisala je Kolar. Pratitelji su joj odmah poručili da im je žao što odlazi, ali su joj poželjeli i sreću. "Baš si me rastužila; od 2008. je prošlo puno, ali tvoju razinu elokventnosti nitko nije ni otprilike dosegao... falit ćeš, ali sretno kamo god krenula", samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja.

Komentara 2

KP
konzervativni_preporod
13:37 09.11.2020.

Kolar pa ova.. kamo li sreće da je u pozadini ovih radijskih otkaza katastrofalno financijsko stanje navedenih šund radijskih programa.. znači li to da su se potrošači napokon opametili i ne daju novce sponzorima tih raspačivača režimske propagande

Avatar Primarius
Primarius
13:34 09.11.2020.

para nema , ajmo razlaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije