Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi bitka za milijune

Nakon 7 godina pukla ljubav s poduzetnikom! Pjevačica predala papire za razvod

Foto: PA/Pixsell
1/7
13.09.2019.
u 13:58

Adele i Simon posljednji put viđeni su u javnosti početkom ove godine u siječnju.

Nakon sedam godina provedenih zajedno, Adele je odlučila podnijeti zahtjev za rastavu od svog supruga, Simona Koneckog.

Još prije nekoliko mjeseci, u travnju, u kratkom priopćenju glasnogovornik pjevačice napisao je kako su se ona i njezin suprug odlučili rastati i da će za sina pokušati brinuti najbolje što mogu te da mole za privatnost. Adele i Simon ne žive zajedno već neko vrijeme, pisali su još prije strani mediji. Isto tako objasnili su da to nitko nije znao i da je ta veza dulje vrijeme bila formalno mrtva. Adele je isto tako navodno već viđena kako ljubi nepoznatog muškarca u New Yorku.

Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

Adele i Simon svoju su vezu uglavnom držali dalje od očiju javnosti otkako su započeli hodati u ljeto 2011. godine. Sina Angela rodila je u listopadu 2012. godine. Vjenčali su se u vrlo tajnoj ceremoniji, a potvrda je došla tek 2017. godine, prenosi TMZ.

Adele i Simon posljednji put viđeni su u javnosti početkom ove godine u siječnju, kada su se pojavili na koncertu Eltona Johna u Los Angelesu. Navodno nisu potpisali nikakav predbračni ugovor pa ubrzo slijedi bitka za podjelu imovine.

Njezini bliski prijatelji ispričali su i kako je pjevačica otvorila profil na aplikaciji za upoznavanje, prenosi Mirror. Zna se da Adele ima tip muškarca, a na aplikaciju na koju se prijavila pristup imaju isključivo celebrityji. – Ovo je veliki korak za Adele. Na to su je nagovorili njezini prijatelji. Rijetko kad izlazi, ali primijete je gdje god se pojavi. Ovo se činilo kao najizgledniji način da upozna nekoga – rekao je jedan njezin prijatelj.

Krajem prošle godine Adele je opet proglašena najbogatijom engleskom zvijezdom. Prema Heatu, Adele vrijedi 147.6 milijuna funti, što je malo više od milijardu kuna. Za pjesmu "Skyfall"  iz istoimenog Bondova filma nagrađena je Oscarom.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:10 13.09.2019.

Zabolje nas ona stvar za Adelu i Simona. Kako su se sastali, tako će se i rastat'. Nama ni u džep ni iz džepa.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:14 13.09.2019.

Dugo je i izdržao!

MO
moroder
14:59 13.09.2019.

sad će počet ždrat opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije