Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANNTRA

Najveće ovogodišnje iznenađenje Dore snimili spot za pjesmu 'In The Shadows'

Manntra
Foto: Promo
20.02.2019.
u 17:55

- Na Dori smo imali priliku predstaviti još konkretniji zvuk Manntre uz kombinaciju modernog rock-a i starih hrvatskih instrumenata. Jako smo ponosni na glazbenu kulturu našeg kraja. Onu pravu kulturu, a ne nekulturu koja je došla Turskom i nazadovala nas – rekli su iz Manntre

Jedno od velikih iznenađenja na ovogodišnjoj Dori bio je nastup rock metal benda Manntra koji su se fenomenalnim scenskim nastupom i pjesmom „In the shadows“ plasirali na visoko četvrto mjesto.

- „In The Shadows“ je prva pjesma koju smo snimili za naš novi album koji izlazi ove godine na teritoriju Njemačke, Švicarske Austrije te će također biti objavljen i u Hrvatskoj u suradnji Menarta i Beton Musica. Dugo smo pripremali ovaj album - očekujte puno zanimljivih pjesama. – rekli su iz Manntre.

Prva pjesma kojom najavljuju novi album je pjesma „In the shadows“ koju su predstavili na Dori proteklog vikenda u Opatiji, a za nju su i snimili spot u režiji Ivana Čolića.

- Na Dori smo imali priliku predstaviti još konkretniji zvuk Manntre uz kombinaciju modernog rock-a i starih hrvatskih instrumenata. Jako smo ponosni na glazbenu kulturu našeg kraja. Onu pravu kulturu, a ne nekulturu koja je došla Turskom i nazadovala nas – rekli su iz Manntre.

Pjesma „In The Shadows“ upravo pjeva o tome kako smo svi u današnjici podcijenjeni i kako radimo marljivo čekajući taj dan koji svakome tko se bori dođe gdje zablista i pokaže da svi mi imamo neku šansu ako radimo i vjerujemo u nešto.

Manntrina glazba prepoznata je i van granica Hrvatske. Prošle godine imali su turneju prilikom koje su posjetili Rusiju, Njemačku, Švicarsku i nastupili na mnogobrojnim svjetskim festivalima promovirajući još uvijek aktualni album „Meridian“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije