Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrijana glava

Najtužnija princeza opet je slomljena zbog suprugove afere i drastično je promijenila frizuru

Fete De La Saint Jean 2020 Procession In Monaco
Foto: Niviere David/ABACA/PIXSELL
1/6
16.01.2021.
u 21:00

Princeza Charlene obrijala je dio glave nakon što je u javnost stigla vijest kako će njezin suprug morati na sud zbog utvrđivanja očinstva.

Ubrzo nakon udaje za princa Alberta od Monaka princeza Charlene dobila je titulu najtužnije princeze jer se u javnosti rijetko smijala i oči su joj uvijek izgledale kao da će svaki tren zaplakati. Za princa od Monaka vjenčala se 2011. godine a nekoliko dana prije vjenčanja pokušala je pobjeći ali oduzeta joj je putovnica kako ne bi mogla napustit Monako. Na dan vjenčanja svi svjetski mediji prenosili su fotografije na kojima princeza ne skriva suze, za koje je kasnije tvrdila da su bile radosnice.

Mnogi su razlog njezinom takvom ponašanju pronalazili u brojnim aferama koje je Albert od Monaka imao i navodno se princeza bojala kako se njegov zavodnički duh neće smiriti u braku i zato je htjela pobjeći. Princeza je sada javnost iznenadila novim imidžom za koji mnogi smatraju da je njezina reakcija na novi sudski poziv njezinom suprugu za utvrđivanje očinstva. Charlene je odlučila izbrijati dio glave i pokazala je svoju novu punk frizuru nakon novih optužbi jedne Brazilke kako je 2005. godine ostala trudna s princom od Monaka.

La princesse Charlène ( avec une nouvelle coupe de cheveux), le prince Albert II de Monaco, leurs enfants le prince Jacques et la princesse Gabriella durant le traditionnel Arbre de Noël du Palais Princier à Monaco La princesse Charlene de Monaco ( avec une nouvelle coupe de cheveux) durant le traditionnel Arbre de Noël du Palais Princier à Monaco en mode COVID, le 16 décembre 2020. © Bruno Bebert / Pool Monaco / Bestimage Princess Charlene ( with a new hairdo), Prince Albert II and their children prince Jacques and princess Gabriella at the tradtional Christmas Tree children event at Monaco Palace , Monaco 16/12/2020 Bruno Bebert / Pool Monaco / Bestimage /PIXSELL
Foto: Bruno Bebert/Bestimage/PIXSELL

The Nakon što je rodila djevojčicu ova Brazilka je preklinjala princa da se upozna s kćeri što je on odbio i negirao je da je otac djevojčice. Zahvaljujući dokazima o njihovim susretima i druženju koje je trajalo neko vrijeme i kroz koje je i putovala s princom i upoznala i brojne svjetske političare i ima dokaze o tome, Brazilka je uspjela na sudu dobiti prvo ročište u veljači na kojem počinje proces dokazivanja očinstva. Princ Albert s Charlene ima dvoje djece, a ima i dvoje djece iz izvanbračnih veza. 

 

Ključne riječi

Komentara 16

MA
Masnica3
12:17 17.01.2021.

Pa kad je odlučila s njim biti znala je što je čeka. Ali su lova i položaj bili privlačniji

CL
cleanmaster
10:36 17.01.2021.

jopa....jos su i gori pa da se princeza Diana mogla rastat kad je htjela nebi poginula....a i hary i njegova megan su morali odselit ako zele imat svoj zivot.....jos su gori od saudijaca prema zenama i slobodi kretanja i govora

RO
RogaBabaroga
09:38 17.01.2021.

zavodnik?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije