Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA NA IZLETU

Najljepša trudnica na plaži! Maja Šuput pozirala u Dubaiju, a komentari ne prestaju stizati

Foto: Instagram screenshot
1/11
12.01.2021.
u 21:12

Pjevačica Maja Šuput nedavno je ušla u sedmi mjesec trudnoće, a o svojoj svakodnevnici redovito izvještava pratitelje.

Iako je u Hrvatskoj na snazi lockdown kao mjera suzbijanja koronavirusa, nekima ne predstavlja problem uz određene ispunjene uvjete otputovati na željenu destinaciju izvan Lijepe naše, pa čak i kontinenta. Na isto se odlučila i pjevačica Maja Šuput, koja je pratiteljima otkrila kako je početkom prosinca sa suprugom Nenadom Tatarinom otputovala u Dubai.

- Vitamin D za dobro jutro - napisala je uz fotografiju s plaže trudna pjevačica, a komplimenti ispod nje su se počeli nizati.

"Lijepa", "Divna", "Debela, savršeno ti stoji trbuščić", "Majo prekrasna si trudnica", samo su neki od komentara ispod fotografije s plaže. 

Maja je prije nekoliko dana podijelila fotografiju iz Firenze, koja je gotovo prazan zbog strogih epidemioloških mjera uvedenih zbog velikog broj zaraženih i umrlih koje je Italija pretrpjela u pandemiji.

Pjevačica će uskoro postati majka malenog dječaka.

- Trudnoća napreduje fenomenalno, samo da tako ostane. Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno. Ako beba bude ovako dobra do kraja, onda će možda biti takva i kad se rodi, na Nenada, jer sigurna sam da je on bio mirnije dijete nego ja. Ja sam stvarno bila, tako mi bar kažu, baš pravi mali vrag. Vragolasti Denis u ženskom obliku. - rekla nam je nedavno Maja.

https://www.youtube.com/watch?v=0qLhwZYP-as&feature=emb_title&ab_channel=Ve%C4%8Dernjilist

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije