Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Najtužnija princeza na svijetu liječi se u ustanovi: 'Umorna je od svega. Potrebni su joj mir i odmor'

23.11.2021.
u 15:52

"Princeza Charlene neko je vrijeme bila odsutna. Po povratku iz Južnoafričke Republike primljena u zdravstvenu ustanovu u kojoj se oporavlja od emocionalne i fizičke iscrpljenosti", rekao je AFP-u izvor blizak palači.

Princeza Charlene od Monaka, koja se početkom studenoga nakon višemjesečnog boravka u rodnoj Južnoafričkoj Republici vratila obitelji, liječi se "od jake iscrpljenosti u zdravstvenoj ustanovi" izvan kneževine, rekao je AFP-u u utorak izvor blizak palači.

"Princeza Charlene neko je vrijeme bila odsutna. Po povratku iz Južnoafričke Republike primljena u zdravstvenu ustanovu u kojoj se oporavlja od emocionalne i fizičke iscrpljenosti", rekao je AFP-u izvor blizak palači, potvrdivši izjavu njezina supruga, princa Alberta za američki časopis People, koju je u petak, na državni praznik kneževine prenio dnevnik Monaco Matin.

"Shvatila je da je za nju najbolje da se odmori i da bude pod liječničkim nadzorom, ali ne u Monaku, zbog diskrecije. Iz istog vam razloga ne mogu reći ništa više. Umorna je, ne samo fizički. Trebaju joj odmor i mir", rekao je Albert za People. 

Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell

U priopćenju za javnost objavljenom 16. studenoga, kneževska palača je objavila da se prinčevski par "složio da su za što uspješniji oporavak princezi potrebni mir i odmor". 

Bivša vrhunska plivačica, Charlene Lynette Wittstock, rođena 1978. u Rodeziji, današnjem Zimbabveu, udala se 2011. za princa Alberta II. od Monaka.

Albert je sin princa Rainiera III. i Grace Kelly, američke filmske zvijezde koja je poginula u automobilskoj nesreći 1982. godine.

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom

Komentara 8

MO
modovisisajteMaraschino
16:40 23.11.2021.

žele slavu, bogatstvo a nijedna se nije usrećila udajom u tu obitelj

BI
bicek
16:34 23.11.2021.

od čega umorna

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:45 23.11.2021.

od čega se, sirota, umorila, da mi je znati? Je li orala i kopala? Koja obijest....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije