Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Marina iživcirala gledatelje: 'Ništa joj nije dobro, a sve oblizala. Dobro da nije i tanjur pojela'

Foto: RTL, Facebook
1/10
23.11.2021.
u 10:05

I ovog puta gledatelji su događanja na večeri komentirali na društvenim mrežama, a najviše prigovora bilo je na račun kandidatkinje Marine.

U novom tjednu emisije 'Večera za 5 na selu' kuhaju kandidati iz Vukovara i okolice.  Prvi domaćin bio je Mario Jurković, a za svoje goste pripremio je jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Duboka zemlja, glavnog jela Čudnovata krava i deserta Slavonski redovi. Mario se malo odmaknuo od tradicije, a premda je bilo pokojih zamjerki na jela, prva ovotjedna večera domaćinu je donijela visokih 37 bodova i zasjeo je na prvo mjesto.

I ovog puta gledatelji su događanja na večeri komentirali na društvenim mrežama, a najviše prigovora bilo je na račun kandidatkinje Marine. 

Nova ekipa upoznala se u kombiju, a uz razgovor o jelu i piću, stigli su do domaćina koji je goste ponudio višnjevcem, medicom i šljivovicom. „Zna se da su rakije na ovom području broj jedan i nisam očekivala veći izbor“, komentirala je Marina, a Igor dodao: „Izbor aperitiva bio je pravi slavonski - i bogat i sadržajan. Odlična rakija!“ Dok domaćin nije poslužio predjelo, gosti su komentirali dekoraciju, a Marini je zasmetalo što nema salveta. „To je osnovno što mora biti na stolu“, rekla je slikarica. Mario je potom iznio predjelo - punjeni krumpir s mileramom, sirom, pršutom, kulenom i hrskavom slaninom uz kremu od pistacije. Svima je tanjur bio jako lijepo dekoriran, a kad su probali - imali su različita mišljenja. Marini se nije svidjela kombinacija okusa, a Igoru je bilo jako fino.

Foto: RTL/Screenshot

Nakon krumpira s pistacijama domaćin je poslužio junetinu s pekmezom! „Osim šljiva, stavio je još nešto što je uhvatilo veću kiselost, a to je glavno jelo - nije salata! Ne smije prevladati neki okus koji nije za glavno jelo“, bila je kritična Marina, a Igoru je sve bilo ukusno. „Spoj junetine, šljiva i tijesta, stvarno je bilo nešto - Mario je pogodio“, rekao je, a Loreni i Nenadu bilo je toliko dobro da su komentirali kako Mario treba biti kuhar. „Jako je talentiran što se tiče kuhanja, ovo je za restorane s pet zvjezdica, bilo je odlično“, rekla je Lorena, a s njom se složio Nenad. Domaćin je na kraju poslužio desert od višanja u čaši, a Marini se ponovno previše osjetila kiselost pa je za Marijevu večeru dala osmicu. Sve je to zasmetalo gledateljima koji su svoje mišljenje o Marini otkrili na službenoj Facebook stranici emisije. 

"Marini ništa nije dobro, a sve oblizala", komentirala je jedna od gledateljica. "Takve su najgore", "Dobro da nije i tanjur pojela", nizali su se komentari. 

"Alergična sam postala na one koje puno komentiraju. A Bože moj zaboravio salvete, mogla je pitati da joj da. Ja bi joj dala krpu. Ostavlja za druge samo da njoj ostaje koji bod više. Ionako je antipatična.Slikarica", glasi jedan od komentara. 

Bilo je i onih koji su je uzeli na zub zbog pjevanja. "Gospođa Marina molim vas nemojte više pjevati jer nemate sluha", zaključila je jedna od nezadovoljnih gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

 

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

 

Komentara 1

NE
nemanatrag
11:06 23.11.2021.

Pored ovakvog kvalitetnog edukativnog programa se ne treba čuditi da postoje antivakseri ili ravnozemljaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije