Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeff Bezos

Najbogatiji čovjek na svijetu ljubavnici je slao golišave fotke i ove poruke

Foto: Profimedia
1/7
11.01.2019.
u 08:30

Osnivač Amazona ludo je zaljubljen u voditeljicu Lauren Sanchez i zato se rastaje od supruge.

Nakon što su najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos i njegova supruga MacKenzie objavili da se razvode nakon 25 godina braka, uskoro se doznalo kako je razlog tome nova Jeffova ljubav.

Riječ je o voditeljici Lauren Sanchez, a američki mediji ubrzo su objavili i detalje ovog preljuba. Objavljene su tako i poruke koje su Jeff i Lauren izmjenjivali zadnjih mjeseci, a iz tih poruka da se pročitati kako je osnivač Amazona izgubio glavu za voditeljicom.

– Želim te grliti snažno, ljubiti te. Volim te, zaljubljen sam – napisao je u jednoj poruci, prenosi The Sun, dok u drugoj Bezos piše:
– Doslovno želim biti s tobom! Da se probudim pokraj tebe ujutro, da čitamo novine i pijemo kavu zajedno.

Osim SMS poruka slao joj je i zavodljive i golišave selfije. 

Lauren i Jeff svoju romansu držali su u tajnosti od prošle jeseni jer su oboje u braku, a Jeffa čeka brakorazvodna parnica i podjela imovine. Naime, Jeff i MacKenzie nisu imali predbračni ugovor i, kako stvari stoje, Jeff će morati Mackenzie dati 500 milijardi kuna. 

Pogledajte koji razvodi poznatih su šokirali javnost u 2018. godini

Ključne riječi

Komentara 4

DO
dom7
09:02 11.01.2019.

Ljubavnica ode sa konja na magarca....

WE
westsouth
10:41 11.01.2019.

malo baca na trans

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
09:39 11.01.2019.

koja je razlika izmedju posjedovanja 118 bilijuna ili 60 bilijuna dolara??? Niti prvo niti drugo mozes ikada potrositi...ima pravo i ja bih na njegovom mjestu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije