Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod

Najbogatiji čovjek na svijetu suprugu je ostavio zbog ove voditeljice

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
10.01.2019.
u 10:37

Jeff Bezos navodno je zaljubljen u voditeljicu Lauren Sanchez koja se također razvodi od svog supruga Patricka Whitesella koji ju je i upoznao s Jeffom.

Jeff Bezos, osnivač Amazona i prema Forbesu najbogatiji čovjek na svijetu, jučer je objavio da se nakon 25 godina braka razvodi od supruge MacKenzie s kojom ima četvero djece. 

Uskoro se doznao i pravi razlog razvoda, a to je da se Jeff zaljubio i to u voditeljicu emisije Good Day LA Lauren Sanchez koja je također u procesu razvoda od svog supruga.

Foto: PA/Pixsell

Američki mediji navode kako je upravo Laurenin suprug Patrick Whitesell upoznao Jeffa i Lauren. Lauren i Jeff upoznali su se prije tri godine, a navodno je među njima zaiskrilo prošle jeseni kad se Lauren odlučila rastati od Patricka.

– Brak Lauren i Patricka već duže vrijeme je u krizi i pokušali su riješiti nesuglasice, ali jednostavno nije išlo i odlučili su se za 
razvod. Nedavno je Patricku priznala da se već neko vrijeme viđa s Bezosom – izjavio je blizak izvor novopečenog ljubavnog para.

Sanchez i Whitesell u braku su od 1995. godine i imaju dvoje djece, a Lauren iz prvog braka ima i sina. 

Bogatstvo Jeffa Bezosa procjenjuje se na 137 milijardi dolara. 

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima i nakon razvoda

Komentara 11

DU
Deleted user
11:21 10.01.2019.

500 milijardi kuna za skok s jedne polovnjače na drugu?! Živio MGTOW!!!

LI
liliZG
10:41 10.01.2019.

"u braku su od 2995. ".... a onda su uskočili u vremenski stroj i eto ih u 2019.

Avatar Tito
Tito
12:03 10.01.2019.

Vraga je nova sva napuvana . Ja mislio neka mašina kad tamo rabljena Lada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije