Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema kruha u glumi

Nagrade su pomogle Colinu Firthu da popravi odnos s ocem

Colin Firth
Pixsell
18.02.2011.
u 13:14

Otac mu je dugo prigovarao da je odabrao pogrešno zanimanje koje mu ne može osigurati budućnost, no nominacije za Oscara natjerale su ga da se predomisli

Colinu Firthu, nominiranom za ovogodišnjeg Oscara u kategoriji za najbolju mušku ulogu, otac dugo nije mogao oprostiti što je postao glumac. Uvijek mu je govorio da mora završiti neki korisniji fakultet od kojeg će imati siguran kruh. 

– Tata je bio sveučilišni profesor i uvijek je mislio da je takav posao sigurniji od ovog čime sam se ja odlučio baviti. No promijenio je ploču kada sam počeo dobivati nagrade i nakon mnogo godina konačno mi je priznao da sam izabrao dobro zanimanje jer su mnogi njegovi kolege kao 55-godišnjaci dobili otkaz i tada je shvatio da nijedan posao ne može osigurati bezbrižnu budućnost – ispričao je glumac u showu Piersa Morgana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije