Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško je bolestan

Na službenoj stranici Marka Perkovića Thompsona objavljen je poziv za molitvu za njegovog 17-godišnjeg sina

Koncert Thompsona u Gradskom vrtu u Osijeku
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
26.07.2022.
u 19:58

Ante Mihael Perković je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca. Zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve koncerte.

Na službenoj stranici glazbenika Marka Perkovića Thompsona osvanuo je poziv za molitvu za njegovog 17-godišnjeg sina koji je teško bolestan. Ante Mihael Perković je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca. Objavu s Perkovićeva Facebooka donosimo u cijelosti.

"Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona
Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. „Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!" (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj.  Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. „Mnogo  može žarka molitva pravednikova" (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol.
Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!

Molitva za ozdravljenje
Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.
(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može).
(p. Mijo Nikić)
" stoji u objavi. 

 

Zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve koncerte. Njegov menadžer Denis Pletikosa početkom mjeseca je za 24 sata kazao kako čekaju da se stanje poboljša. 

''Ništa nabolje nije išlo. Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje'', izjavio je tada.

VIDEO Ukrajinci o odluci da će se Eurovizija 2023. održati u Velikoj Britaniji: ‘Voljela bih da se održava u našoj mirnoj Ukrajini, da pobijedimo i u ratu’

Komentara 8

KA
kažemja
20:45 26.07.2022.

Iako nisam njegov fan ,želim mu iskreno i od srca da mu sin ozdravi . Teško je gledati vlastito dijete kako se bori za život ali ipak vjerujem i nadam se uz Božju pomoć da će se sve dobro završiti.

BU
burza
21:38 26.07.2022.

Kad netko voli svoju domovinu onda ga se optuzuje da propagira mrznju jako prizemno .Zelim mami i tati da budu hrabri i vjeruju u ozdravljenje njihovog djeteta

KE
keka56
21:58 26.07.2022.

Nitko nije tražio komentiranje djetetovih oca nego molitvu za ozdravljenje.Čitajte sa razumijevanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije