Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Na pozornicu je došao nepozvan gost tijekom nastupa 9-godišnjakinje, Fabijan je bio izvan sebe: 'Idem spasiti dijete'

Foto: Nova TV
1/19
14.11.2022.
u 08:11

No dok je ova devetogodišnjakinja nastupala, odvijala se prava drama. Naime, član žirija Fabijan Pavao Medvešek na bini je primijetio pauka.

Simpatije žirija osvojila je i devetogodišnja Marina Mitrović koja se bavi jazz, akrobatskim i modernim plesom.

Za svoj audicijski nastup izvela je veselu i dinamičnu koreografiju prepunu zahtjevnih elemenata, a nitko od članova žirija nije mogao ostati ravnodušan na njezin šarm, pa je kući otišla s četiri prolazna glasa. „Ovo je bio jako zahtjevan i težak nastup koji si ti odradila više nego dobro. Meni se ovo baš jako svidjelo“, zaključila je Martina, a Davor je dodao: „Marina, kao što je tvoj nastup bio dosta kompleksan i kompliciran jer si imala puno teških elemenata, tako je i komentar tvog nastupa potpuno suprotan, odnosno vrlo jednostavan – bila si fantastična“.

No dok je ova devetogodišnjakinja nastupala, odvijala se prava drama. Naime, član žirija Fabijan Pavao Medvešek na bini je primijetio pauka. 

Sa svojim kolegama podijelio je to tek nakon što je Marina otišla s pozornice. 

"Znači pauk na sceni, cijelo vrijeme ide prema njoj, ja gledam hoće li ići na nju. Mislim si ako krene na nju, idem gore! Spasiti dijete!' ispričao je. 

Podsjetimo, Žiri je među kandidatima osme epizode vidio i jedno poznato lice jer se na pozornicu vratila prošlogodišnja kandidatkinja Branka Čikeš koja je ostala upamćena po izjavi da ju je u show pozvala Maja Šuput.

Ove godine Branka je za svoju audiciju odabrala pjesmu 'Nono, Moj Dobri Nono', a osim toga ispričala je i nekoliko viceva kojima je zabavila žiri. Unatoč tome što ni ove godine nije uspjela osvojiti prolazne glasove, Branka je na Fabijanov zahtjev izvela i dodatnu izvedbu, a cijela je publika u studiju s njom jednoglasno zapjevala pjesmu 'Ako me ostaviš'.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

 

Ključne riječi

Komentara 2

ED
edvardl
11:26 14.11.2022.

Od ovih "talenata", gori je jedino žiri!

FR
froddo77
06:27 15.11.2022.

Kakve gluposti! Kakvi likovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije