Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša voditeljica

Danas vodi drukčiji život: Gledali smo je na Novoj TV, za časopis je pozirala gola, a onda je nestala iz javnosti

ARHIVA -  Zagreb: Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazića
Foto: galoicju
1/10
13.11.2022.
u 19:00

Emilija Bunjac 2011. godine udala se za misterioznog Francuza te danas živi obiteljskim životom, daleko od očiju javnosti.

Bivše voditeljice Emilije Bunjac mnogi se sjećaju kao atraktivna voditeljice emisije "Automotiv" na Novoj TV, no pojavila se i kao glumica u seriji "Nad lipom 35". Međutim, posljednjih je godina nestala iz javnosti i posvetila obiteljskom životu. 

Inače, Emilija je na Business Academyji u Zagrebu studirala za voditelje u elektroničkim medijima, a u javnosti se pojavljivala kao sportska novinarka i voditeljica, bavila se manekenstvom, a pozirala je i gola za časopis "Klik".

17.06.2007., Zagreb - Emilija Bunjac, voditeljica na Novoj TV emisije Automotiv.rPhoto: Boris Scitar/Vecernji list
Foto: boris scitar

Slovila je i za jednu od najseksi Hrvatica, no 2011. godine udala se za misterioznog Francuza te danas živi obiteljskim životom, daleko od očiju javnosti. Uz to, nije ni prisutna na društvenim mrežama. 

Prije udaje bila je u dugogodišnjoj vezi s rukometašem Đurom Ćukom.

VIDEO>>Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

 

Ključne riječi

Komentara 2

UD
Udbaš
19:32 15.11.2022.

Kako jadan mora biti onaj tko objavi ovako nešto?

MA
Matematika2
07:13 14.11.2022.

Pametna zena a ne ko Vlatka i ostale posvuduse i sponzoruse koje zive od donacija za sex usluge.Nema vecce srece od svoje obitelji i posla koji znate i volite raditi a ne pokazivati guzice i biti neciji privjesak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije