Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od dive

Na pokopu W. Houston bit će i njen omraženi bivši suprug Bobby

whitney
14.02.2012.
u 17:30

Cissy Houston najodgovornijim za kćerinu ovisnost smatra Browna, no dopustila mu je da utješi unuku Bobbi Kristinu

Tragično preminula pop-diva Whitney Houston bit će pokopana u petak u svom rodnom gradu New Jerseyju, kamo je prekjučer iz Los Angelesa prevezeno njeno tijelo. Obitelj je potvrdila da će se posljednji ispraćaj održati u Newark’s Prudential Centeru, istom mjestu gdje je 2003. bio pokop njezina oca. Velika dvorana može primiti do 18 tisuća ljudi i u petak će zasigurno biti premalena za sve one koji će se poželjeti oprostiti od “najljepšeg američkog glasa”.

Koktel lijekova i alkohol

Američki mediji raspisali su se da je Whitney zasigurno presudio koktel piva, šampanjca, ibuprofena, xanaxa, lijekova protiv menstrualnih bolova i antibiotika amoxicillin koje je uzimala zbog lakše infekcije grla koji su pronađeni u njenoj sobi. Zanimljivo je da su svi lijekovi kupljeni u istoj ljekarni u Los Angelesu koja je Michaela Jacksona opskrbljivala demerolom. Još nije potvrđeno hoće li protiv liječnika koji je pjevačici prepisao smrtonosni sastav lijekova biti podnesena optužnica.

Na posljednjem oproštaju od Whitney očekuje se i njezin omraženi bivši suprug, 42-godišnji reper Bobby Brown koji trenutačno pokušava kćeri Bobbi Kristini biti podrška u najtežim životnim trenucima. Upravo je 18-godišnja Bobbi, koja je zbog psihičkog sloma dvaput završila u bolnici, glavni razlog zbog kojega majka i teta preminule pjevačice, Cissy Houston i Dionne Warwick, toleriraju njegovu prisutnost u obitelji Houston. Naime, upravo je Cissy bila ta koja je uspjela spasiti svoju kćer iz paklenog braka s Bobbyjem došavši joj pred kuću s naoružanim policajcima.

Pljunuo joj u lice

Neobuzdanog repera oboljelog od manične depresije, koji je Whitney u 15 godina braka doveo do samog dna, obitelj smatra najodgovornijim što je krhka pjevačica zakoračila i nikad se više nije izvukla iz svijeta droge. U velikom životnom intervjuu koji je dala Oprah prije tri godine Whitney je razotkrila sve mračne tajne svog nesretnog braka s Brownom.

– Bio je ljubomoran na mene, a ja, ludo zaljubljena, htjela sam mu udovoljiti. Nikad me nije tukao, ali me je zato godinama emocionalno zlostavljao i vrijeđao. Jednom mi je pljunuo u lice. Kad je skinuo moju glavu s velikog obiteljskog portreta, zaključila sam da toj noćnoj mori moram stati na kraj.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maroje2312
09:36 15.02.2012.

On je zaslužan za njezinu propast ni na sprovod ga netreba pustiti. On je hodajuće zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije