Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predomislila se

Na medeni mjesec povela bivšeg muža, a sa sadašnjim nije ni živjela!

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk
Foto: Instagram
1/5
08.08.2019.
u 07:00

Šuškalo se da je bračni par na medeni mjesec poveo njezina bivšeg, Chrisa Martina, a on je s njom slavio Božić.

Čini se da je Gwyneth Paltrow ipak promijenila mišljenje.

Živjet će sa suprugom Bradom Falchukom, iako je ranije tvrdila da je idealan muž onaj koji ne živi s njom. – Život u braku je dobar. Dali smo svima u obitelji godinu dana da se priviknu na novonastalu situaciju i sada smo spremni i na ovaj veliki korak – rekla je glumica i nastavila: – Volim svog muža, on je iznimno inteligentan i jako dobar.

Naime, glumica je u intervjuu za Sunday Times kazala da ona i suprug Brad Falchuk ne žive zajedno iako su se vjenčali prošle godine. Četiri dana u tjednu imaju priliku spavati u istom krevetu, no Gwynethin raspored toliko je pretrpan da jednostavno malo toga stigne. Falchuk se vraća u svoj dom kad mu u posjet dolaze djeca Isabella i Brody. Paltrow je tada rekla da je došla na ovu ideju nakon razgovora sa svojim “učiteljem intimnosti”.

Osim toga, šuškalo se da su na medeni mjesec poveli njezina bivšeg, Chrisa Martina, a on je s njom slavio Božić. – Imali smo veliki medeni mjesec za Božić. Bili smo svi zajedno. Moj novi suprug sa svojom djecom, moja djeca, moj bivši suprug i naši obiteljski prijatelji. Zapravo je to bila vrlo moderna verzija medenog mjeseca – kazala je Paltrow američkim medijima.

Govorila je da to stvara polarnost u njezinu braku koja joj odgovara. Također je rekla kako nije uvijek imala samopouzdanja, ali da se uspjela priviknuti na promjene i prihvatiti samu sebe. – Uvijek sam si izgledala čudno. Mislim da je jako rijetko misliti da si lijep kao i svaka druga žena, ne vidim to kada se pogledam u ogledalo – rekla je Paltrow.

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
16:17 08.08.2019.

Ovo je na nivou Jerry Springer Show-a..."dragi, pogodi koga vodim na medeni mjesec"

BR
brzzzy
08:45 08.08.2019.

Ah... Ta Amerika.. Te demokracije i slobode izražavanja i ponašanja dovele su do toga da se članovi obitelji i rodbina međusobno žene i se.aju ko životinje... Katastrofa... Ne zna se ko koga i kada......

GA
GandalfovBrat
09:55 08.08.2019.

zašto promovirate sodomiju i razvrat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije