Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila se

Nakon što su objavljenje fotke bez šminke glumica progovorila o starenju

Foto: Profimedia
1/8
26.07.2019.
u 23:30

U podcastu The Beauty Closet priznala je da nije uvijek imala samopozdanja, ali da se uspjela priviknuti na promjene i prihvatiti samu sebe.

Glumica Gwyneth Paltrow otvoreno je progovorila o starenju u Hollywoodu i o tome kako je ona regirala na činjenicu da joj se izgled mijenja.

U podcastu The Beauty Closet priznala je da nije uvijek imala samopouzdanja, ali da se uspjela priviknuti na promjene i prihvatiti samu sebe.

- Uvijek sam si izgledala čudno. Mislim da je jako rijetko misliti da si lijep i kao i svaka druga žena, ne vidim to kada se pogledam u ogledalo - rekla je Platrow.

Ipak, rekla je kako je s godinama postala manje kritična prema samoj sebi.  Kazala je da je starenje prekrasna stvar jer unutarnja ljepota napokon dolazi do izražaja. Gwyneth isto tako smatra da je idealni muž onaj koji ne živi s njom u istoj kući.

Naime, glumica je natuknula rekla da ona i suprug Brad Falchuk ne žive zajedno iako su se vjenčali prošle godine.

Četiri dana u tjednu imaju priliku spavati u istom krevetu no Gwynethin raspored je toliko hektičan da jednostavno malo toga stigne. Falchuk se vraća u svoj dom kad mu u posjet dolaze djeca Isabella i Brody. Paltrow kaže da je došla na ovu ideju nakon razgovora sa svojim "učiteljem intimnosti". Kaže da to stvara polarnost u njezinom braku koja joj odgovara.   

Pogledajte koji su glumci i voditelji preminuli na snimanju:




 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije