Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine idile

Poznati par planirao je vjenčanje, a sada su sve iznenadili prekidom

Foto: Profimedia
1/5
15.06.2019.
u 17:30

Chris Martin i 13 godina mlađa Dakota Johnson bili su u vezi od 2017. godine. Ona se odlično slagala i s njegovom bivšom suprugom Gwyneth Paltrow i šuškalo se kako će uskoro Chris i Dakota pred oltar...

Mjesec dana glumica Dakota Johnson i pjevač Chris Martin držali su u tajnosti informaciju da su nakon dvije godine ljubavi odlučili prekinuti vezu.

Navodno se frontmen benda Coldplay pohvalio prijateljima kako je opet slobodan, a Dakota nije to još tu informaciju povjerila prijateljima, ali  ona od početka njihove veze nije u javnosti nikada dijelila detalje o svom odnosu s Chrisom. 

Chris je planirao zaruke s 13 godina mlađom glumicom i šuškalo se kako će se ove godine i vjenčati i zato nikome nije jasno što je dovelo do prekida.

Dakota se odlično slagala i s Gwyneth Paltrow, bivšom Chrisovom suprugom i često su objavljivale zajedničke slike na Instagramu.  Zadnji put su Chris i Dakota zajedno viđeni prije tri mjeseca i to u društvu njegove djece Apple i Mosesa.

Glumica i pjevač upoznali su se 2017. godine i ubrzo su postali par, a Dakota je samo jednom odgovorila na pitanje o vezi s Chrisom.

Pogledajte koji poznati parovi su se rastali u 2018. godini

- Jako sam sretna - bilo je sve što je otkrila o ljubavi s pjevačem u intervju za magazin Tatler. 

Komentara 2

Avatar Tračalo
Tračalo
18:07 15.06.2019.

Šok i nevjerica za fanove

Avatar KalebJosua
KalebJosua
18:20 15.06.2019.

Balavurdija ko i neki novinari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije