Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li je prepoznali?

Na internetu osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, u bikiniju pozirala na skupocjenoj jurilici

Foto: Instagram
1/7
08.05.2022.
u 16:34

Poster je objavljen u automobilističkom magazinu, a na njemu je Nives, tada još s prezimenom Zeljković, predstavljena kao učenica, a uz to dobila je i laskavu titulu Miss godine.

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (40) atraktivnim fotografijama iz dana u dan časti mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama. No, ovog je puta na Facebook stranici Estradne ikone osvanula fotografija postera na kojem Nives pozira kao 17-godišnja djevojka.

Poster je objavljen u automobilističkom magazinu, a na njemu je Nives, tada još s prezimenom Zeljković, predstavljena kao učenica, a uz to dobila je i laskavu titulu Miss godine. 

Nives na fotografiji pozira u crnom bikiniju koju u prvi plan ističe njezino bujno poprsje dok sjedi za upravljačem skupocjenog BMW motocikla. Frizura joj je poprilično drugačija pa tako danas ima dugu svjetlosmeđu kosu, dok je u tinejdžerskim godinama imala crnu kosu dužine do ramena. Za fotografiju je zaslužan fotograf Željko Puhovski. 

Inače, Nives je nedavno pratitelje razveselila i fotografijom na kojoj pozira sa sestrom Mateom, ali i kćeri Taishom (15) koja nevjerojatno nalikuje njezinom bivšem suprugu Dini Drpiću. 

Pozirale su sve tri u crnim odjevnim kombinacijama. Nives je obukla crne kožne hlače, čipkasti top i crnu mrežastu majicu preko topa, a na nogama je imala crno/prozirne cipele na petu kojima je prozirni dio od vinila. Njezina sestra, Matea, obukla je crni kombinezon s pojasom na struku, a na nogama je imala visoke bež sandale s blok petom u bojama crno, bijelo i bež. Taisha je pak bila najležernija te se obukla u crne malo šire hlače i crnu majicu s kožnim pojasom pod prsima. A na nogama je imala tenisice također u crnoj boji.  - Lijepe smo - napisala je Nives na danskom jeziku s obzirom da su se djevojke u trenutku objave nalazile u Aarhusu, drugom gradu po veličini u Danskoj. 

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
22:16 08.05.2022.

Pozirala u bikiniju! I ?

DU
Deleted user
19:14 08.05.2022.

"Pjevačica, spisateljica i influencerica"..... Dobro pjeva,dobro utječe,ali najbolja je kao spisateljica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije