Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Mutti i Antonio ovaj će tjedan služiti ostale farmere

Josip
nova tv
31.05.2010.
u 12:58

Gazda Josip je prije odabira sluga rekao kako njegova odluka nije uvjetovana privatnim razlozima i povezanošću s nekim farmerima, što je kasnije pobio svojim izjavama.

Težak zadatak imao je novi-stari gazda Josip koji je morao odabrati ovotjedne sluge. Kako se jako brine kakav će imidž izgraditi u javnosti, prije nego što je izgovorio imena sluga, održao je poduži monolog u kojem se pokušavao ograditi rekavši  kako sluge nije odabrao iz nekih privatnih razloga i kako se nada da mu to neće uzeti za zlo. Njegov odabir je pao na Branku Mutti i Antonija Marušića. Već objašnjavajući  Branki Mutti zašto je nju odabrao za sluškinju pobio je svoje uvodne riječi.

- Za žensku sluškinju izabrat ću Mutti zato što Sabinu i Jelenu ne mogu. Što se tiče rada tu ne mogu izdvojiti nekoga da je radio više ili manje. Možda, Mutti, ti jesi jer si sad provela u kuhinji puno vremena i možda si imala  više posla, ali vodio sam se time da jednostavno ljudi koji su meni bili bliski i kad mi je bilo teško i kad sam bio u nekim fazama depresije i svega, da oni ne budu sluge. Puno stvari mi je kod tebe smetalo, ali nastojao sam biti gospodin i komunicirati s tobom koliko sam mogao - izvlačio se Josip. Antonija je izabrao jer je već ispao s Farme pa je naknadno opet ušao što je Antonio prihvatio sasvim mirno i bez ikakvih rasprava, a Mutti cijeli dan maltretirala Josipa zbog njegove odluke.

Komentara 1

SM
stari_mudrac
14:21 31.05.2010.

ima li na farmi lift ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije