Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Možda ćemo snimiti futuristički horor-film o sebi kao zombijima

TBF
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
26.02.2010.
u 18:20

S kreativnim Splićanima razgovarali smo u studiju Morris u Zagrebu gdje ovih dana “sređuju” svoj novi album TBF Unplugged, kojem su dodali zvuk harmonike i klarineta.

– Radili smo glazbu, predstave, crtiće, još nam samo ostaje film. Neki mjuzikl. Horor. Trash, pomalo futuristički, s kafkijanskom atmosferom i malim primjesama Jima Jarmuscha. S nama trojicom u glavnim ulogama. Ubit će nas na početku, a onda ćemo se vratiti kao svoji blizanci i zombiji – našalili su se dečki iz grupe TBF koje smo jučer zatekli u studiju Morris. U vedroj atmosferi i puni ideja tamo su radili na novom albumu – TBF Unplugged – koji će na tržište izaći do ovog ljeta. Što nam novo donose Splićani?
– Siroviji, ogoljeni zvuk, a promijenili smo i aranžmane pjesama – otkriva Mladen Badovinac, zaštitni “glas” grupe. Saša Antić otkrio je nekoliko detalja.

– Dodali smo harmonike – usnu i ručnu i klarinet – objašnjava Antić koji je svojim angažmanom u drugim umjetničkim žanrovima splitsku grupu na velika vrata uveo u kazalište.

S predstavom “Garaža” nedavno su gostovali u New Yorku i u njega se zaljubili.
– Oduševljeni smo vibrom grada. Gomilom ljudi iz različitih dijelova planeta. Svime. Nismo odoljeli ni šopingu, ali nismo se zalipili na to pa smo otkrili i druge stvari. Primjerice, maleni bar u kojem sviraju Grammyjem nagrađeni glazbenici... Žao nam je samo što nismo našli cvjećarnicu iz Alana Forda – kazali su dečki. S obzirom na to koliko su dobri u svemu čega se prime, savjetujemo im da neke od tih događaja i uglazbe.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:24 27.02.2010.

http://www.youtube.com/watch?v=MKl56BIFYbQ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije