Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije izdržala

Trebala je biti velika zvijezda, ali je zbog odvratnih komentara odustala od karijere prije 20 godina

Foto: Profimedia
1/7
14.04.2020.
u 20:00

Silverstone se sa scene povukla prije više od 20 godina, te danas vodi potpuno drugačijim životom no još uvijek je zanimljiva fotografima koji ne propuštaju priliku da je snime kada odluči na par minuta izaći iz kućne karantene i protegnuti noge.

Najpoznatija po ulozi u tinejdžerskom megahitu 'Djevojke s Beverly Hillsa', glumica Alicia Silverstone brzo se povukla iz Hollywooda, iako je tada bila na vrhuncu slave, te je mogla zapečatiti svoju zvijezdu na stazi slavnih.

Silverstone se sa scene povukla prije više od 20 godina, te danas vodi potpuno drugačiji život no još uvijek je zanimljiva fotografima koji ne propuštaju priliku da je snime kada odluči na par minuta izaći iz kućne karantene i protegnuti noge.

1/9

Ovaj put su je uhvatili bez šminke i u ležernom izdanju, a glumica koja je glumila i u nekoliko spotova glupe Aerosmith i danas izgleda sjajno. 

Nažalost, neki već u devedesetima nisu to mislili pa su je počeli verbalno zlostavljati jer je na dodjeli Oscara 1996. bilo vidljivo da je dobila nekoliko kilograma.

Alicia je kazala da su je zvali debelom djevojkom, ali nije zbog toga htjela ići na dijetu, već se potpuno povukla iz Hollywooda. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar crazy_bat
crazy_bat
01:24 15.04.2020.

Odustala od karijere???? O čemu vi??? Žena svake godine snimi barem dva filma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije