Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izmakla joj pobjeda

Mia Negovetić otvoreno o svemu što ju je zadesilo nakon Dore: 'U početku je bilo baš teško'

Foto: HRT screenshot
1/6
14.04.2020.
u 15:50

- Dora mi je izmakla za dlaku, ali je to bilo predivno iskustvo i nevjerojatno je da sam prvi put došla na Doru i dogurala tako daleko. I stvarno na to gledam kao na jedan veliki uspjeh bez obzira što nisam ja pobijedila - istaknula je Mia.

U emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' jutros je gostovala mlada pjevačica Mia Negovetić. Mia se javila putem Skypea iz svog doma u Rijeci i otkrila kako provodi dane u izolaciji. Nastupe je zamijenila onima u domu, pred sestrom i roditeljima.

- Tako mi najbrže prođe vrijeme i tako mi nije dosadno. Po cijele dane sam za mikrofonom i klavirom - kazala je Mia za HRT. Osvrnula se i na Doru gdje joj je pobjeda izmaknula za dlaku.

1/5

- Dora mi je izmakla za dlaku, ali je to bilo predivno iskustvo i nevjerojatno je da sam prvi put došla na Doru i dogurala tako daleko. I stvarno na to gledam kao na jedan veliki uspjeh bez obzira što nisam ja pobijedila - istaknula je.

Mia je progovorila i o školi na daljinu koja joj, priznaje, u početku nije baš najbolje sjela. - Škola je cijela nova priča. Sad sam se već navikla, ali u početku je bilo baš teško. Nemam što kritizirati jer profesori daju sve od sebe da nastava bude što bolja i da nam je lakše pratiti. Ali mislim da se to sve poremetilo i da imamo puno više posla sada dok smo doma, nego što bi inače imali dok smo na normalnoj nastavi. Mislim da ne razumiju da nam je puno toliko zadataka riješiti u nekom kraćem roku. Ne bismo izdržali bez video veza s prijateljima - kazala je Mia.

Za kraj je otkrila i da radi na novim pjesmama, ali i albumu te gledateljima poručila da je  stvarno važno da svi sad poštujemo pravila i čuvamo se kad je najbitnije. I da čuvamo jedni druge.

Ključne riječi

Komentara 4

LE
LeonM
19:51 14.04.2020.

A poslije kad je vidjela da ionako ne bi išla na Eurosong i da je pobijedila joj je postalo lakše 🤣

SA
sargu123
18:41 14.04.2020.

Koga briga! "Jako" si nam važna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije