Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turbulentan brak

Mladen Grdović se oglasio o razvodu s Brankicom

Mladen Grdović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
05.06.2018.
u 09:52

Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa, rekao je pjevač

Prije nekoliko dana odvjetnik Brankice Grdović potvrdio je kako je Brankica na Općinskom sudu u Zadru podnijela tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine.

To je uobičajen postupak u slučaju kad se parovi razvode, ali odvjetnik Brankice Grdović nije htio potvrditi informaciju razvodi li se par čiji je brak turbulentan pogotovo zadnjih godina.

Na temu razvoda u IN Magazinu oglasio se Mladen Grdović.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

- Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam par mojih prijatelja pjevača su se ženili po tri, četiri puta. Ja sam jedan put oženjen i nikad se ne neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrime ponižavamo žene ali mislim da su one zaslužne 85 posto za naš uspjeh - poručio je Grdović.

Mladen Grdović
1/11

Komentara 2

KA
kažemja
10:13 05.06.2018.

Naporni ste i ti i ona!

DU
Deleted user
01:10 06.06.2018.

Ma pravi čovjek,svaka čast i dobar taktičar a Brankica je super ( čeličnih živaca )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije