Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta optužnica

Mjesecima opsjedao Rozgu, slao gnjusne poruke i dolazio na vrata, sad mu prijeti zatvor

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
21.10.2020.
u 12:14

Slao joj je poruke u kojima je inzistirao da se njih dvoje moraju družiti, insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi s njom imati intimne odnose.

Pjevačica Jelena Rozga još je jedna žrtva gnusnih poruka opsjednutih pratitelja i obožavatelja. Naime, ovo ljeto priznala je kako ju je još za vrijeme karantene opsjedao nepoznati obožavatelj, a Općinsko državno odvjetništvo u Splitu sada je podignulo optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog, doznaje Slobodna Dalmacija.

Za 53-godišnjeg državljanina Hrvatske koji živi u Njemačkoj traži se određivanje šest mjeseci zatvora, s rokom kušnje od dvije godine, i to zbog toga što se nametljivo ponašao prema pjevačici. Muškarca se tereti da je od 13. kolovoza 2019. do početka rujna 2020. preko e-maila i raznih profila na Instagramu slao neprimjerene poruke na Rozgin e-mail i Instagram, stoji u optužnici. 

1/12

Slao joj je poruke u kojima je inzistirao da se njih dvoje moraju družiti, insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu te je otvoreno govorio da želi s njom imati intimne odnose. Iako je pjevačica odbijala svaku komunikaciju s njim, on je nastavio i slao joj razne fotografije, poput onih kako vozi svoj Audi te joj je nudio da ide u određene splitske trgovine u kojima je on ostavio darove kupljene samo za nju.

Ovo ljeto, točnije sredinom kolovoza, pojavio joj se na vratima i zvonio u nadi da će mu otvoriti, a pritom se fotografirao ispred ulaza u njezinu zgradu i to da se vidi njezino ime te joj slao te fotografije. Zatim je nastavio s porukama.

Krajem istog mjeseca vidio je na Instagramu da je objavila fotografiju s Peristila gdje je bila s društvom i najavio joj u porukama da će doći, što je i napravio te joj se obratio. Jelena je sve prijavila policiji, nakon što ga je osobno zamolila da je ostavi na miru i više ne uznemirava.

Muškarac je na ispitivanju priznao da je točno sve što je pjevačica rekla policiji te da joj se prvi put obratio 2017. preko Facebooka. Zatim je rekao kako sada zna i vidi da pjevačica s njim ne želi kontakt te da je spreman prestati ovako se ponašati. Ako Općinski sud prihvati kazneni nalog ODO-a i ako se okrivljeni ne bude žalio na njega, tada će postati pravomoćna predložena uvjetna kazna. Ako, pak, on bude prigovarao na kazneni nalog, tada će se ići u suđenje te u tom slučaju ODO traži da ga sud kazni s osam mjeseci zatvora, uz rok kušnje od tri godine, piše Slobodna Dalmacija.

Ključne riječi

Komentara 10

SM
Smrdo
12:47 21.10.2020.

Da Rozga voli muškarce, već bi našla nekog srpskog Kitića, Joksimovića.... (dalje ne znam i za ovu dvojicu sam mora napregnit mozak).

NE
Neonacionalist
12:52 21.10.2020.

Lik je izabrao potpuno pogrešnu metu čak i da je bio mnogo bolji ili u ovom slučaju pristojniji strijelac a Rozga se trebala već odavno javno deklarirati glede svoje seksualne orjentacije ali je valjda procjenila da joj to marketinški ne bi baš odgovaralo .

Avatar Warded
Warded
12:39 21.10.2020.

Ahahahaha još jedan koji se uklapa u "novo normalno". To je budućnost međuljudskih odnosa. Tip je preteča i triba neku "dejt" stranicu nazvati po njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije